Ana Sayfa / Kadınca / Gizem Kerimoğlu-Ogeday aşkı

Gizem Kerimoğlu-Ogeday aşkı

Survivor yarışmacıları yeni aşklar ile gündemde. Nisa Bölükbaşı ile ayrılan Ogeday yeni sevgilisin Gizem Kerimoğlu olarak açıkladı.

Ogeday yeni aşkını yine Survivor yarışmacılarından buldu. Survivor yarışmasıyla ismini duyuran Ogeday Girişken, yarışmadaki arkadaşı Nisa ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Uzun zamandır birlikte olan çift geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alırken, Ogeday şimdiden gönlünü başka bir Survivor yarışmacısına kaptırdı bile. İşte, Survivor Ogeday’a Nisa’yı unutturan o isim…

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor’da 2019 ve 2022 sezonlarında yarışan Ogeday Girişken’in özel hayatı gündem olmaya devam ediyor. 2022 sezonunda birlikte yarıştığı Nisa Bölükbaşı ile uzun zamandır birlikte olan ve kısa süre önce ilişkisini noktalayan Ogeday’ın aşk acısı kısa sürdü.

Yarışmadan sonra beraber tatil yapan Nisa ve Ogeday, mutlu anlarını sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmiyordu. Ancak geçtiğimiz haftalarda Ogeday’ın tüm fotoğrafları silmesi kafaları karıştırmış ve kısa süre sonra sevilen çiftin yollarını ayırdığı öğrenilmişti. Çiftin hayranları ikilinin barışacağını beklerken Ogeday’dan sürpriz bir hamle geldi. Aşk acısı kısa süren Ogeday gönlü bu sefer başka bir Survivor yarışmacısına kaptırdı.

ogeday girişken yeni sevgilisi

YENİ AŞKI DA SURVİVOR’DAN

Ogeday’ın Nisa’dan ayrılır ayrılmaz eski Survivor yarışmcısı Gizem Kerimoğlu’nu takibe alması sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Ayrıca Ogeday’ın paylaştığı fotoğrafa Gizem’in ateş emojisi koyması da ikilinin aşk yaşadığı iddialarını güçlendirdi.

Durumu farkeden Nisa fanları ise Ogeday’a adeta ateş püskürdü. Nisa fanları, “Bunun için mi ayrıldın Ogeday” sözleriyle eski yarışmacıya tepki gösterdi.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting