Ana Sayfa / Manşet / Gizli belge asparagası

Gizli belge asparagası

Türkiye’de kalbi kötü, niyeti kötü ve felaketlerden medet uman Allah korkusu olmayan vatan haini namussuz insanların varlığı bir kez daha kanıtlandı. Şerefsizlikte sınır tanımayan bir güruh sahte belgelerle insanları korkutuyor. Şeref yoksunu haysiyetsiz sözde bazı sosyal medya fenomenleri de yalan üzerine hareket ederek şeytanın değirmenine su taşıyor. Sağlık Bakanı Koca, corona virüsle ilgili sosyal medya ve WhatsApp’tan “gizli belge” adıyla yayılan görselin gerçek dışı olduğunu bildirdi. Koca “Panik yaratacağı bilinerek uydurulmuştur. Güven kaybına yol açarak, 82 milyonun zaafa düşmesini amaçlayanlar var. Hassasiyetinizle oynayanlar var. Şans tanımayın. Doğru haber, resmen yapılan açıklamadır” dedi.

Sağlık Bakıanı Fahrettin Koca, sosyal medyada paylaşılan sözde gizli belge ile ilgili açıklama yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Twitter’dan yaptığı açıklama şu şekilde:

* Sosyal medya ve WhatsApp’tan yayılan “GİZLİ” belge gerçek dışıdır. Panik yaratacağı bilinerek uydurulmuştur. Güven kaybına yol açarak, 82 milyonun zaafa düşmesini amaçlayanlar var. Hassasiyetinizle oynayanlar var. Şans tanımayın. Doğru haber, resmen yapılan açıklamadır.

Paylaşılan sahte belge.

İlginizi Çekebilir

Filenin Sultanları, Japonya’ya yenildi

Voleybolda filenin sultanları 22 maç sonra Japonya’ya yenildi. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 Kadınlar …

Sınırsız Hosting