Ana Sayfa / Kadınca / Gökçen Paprika neci, eşi kim, yaşı

Gökçen Paprika neci, eşi kim, yaşı

Gökçen Paprika ne iş yapıyor kiminle evli, yaşı, nereli eğitimi bilgileri. Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçeli eski yönetici Murat Aşık ile nikah masasına oturan Gökçen Paprika, Merve Özbey’in düğününde giydiği elbiseyle gecenin en dikkat çeken ismi oldu. Magazin gündeminde geniş yer bulan gelişme sonrası Gökçen Paprika kimdir, Gökçen Paprika kaç yaşında, nereli sorularının yanıtları merak edildi.

Gökçen Paprika aslen nereli, eğitimi, kaç doğumlu ve Gökçen Paprika’nın kocası kim, ne iş yapıyor aranıyor.  Merve Özbey’in düğününe neredeyse çıplak katılan Gökçen Paprika ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Magazin gündeminde zaman zaman gündeme gelen Gökçen Paprika son olarak Merve Özbey’in düğünündeki görünümü ile gündeme geldi. Eşi ile düğüne gelen Gökçen Paprika, objektiflerin odağı olurken, Gökçen Paprika kimdir? Gökçen Paprika kaç yaşında, nereli gibi soruların yanıtları da merak edildi.

GÖKÇEN PAPRİKA KİMDİR?
Gökçen Paprika Yaş: 40

Gökçen Paprika Boy: 1.72

Gökçen Paprika Kilo: 55

Gökçen Paprika Saç Rengi: Siyah

Gökçen Paprika Göz Rengi: Kahve

Gökçen Paprika Kilo: 55
Gökçen Paprika eşi: Murat Aşık

GÖKÇEN PAPRİKA HOBİLERİ
Bisiklet sürmek, at binme, tek paten, voleybol, buz pateni, masa tenisi, tenis, yüzme, tango, salsa, RNB.

Gökçen Paprika’nın kişisel sosyal medya hesabı bilgi bölümünde “From ABKHAZIA/ Apsuva”, “Tasarımcı” ifadeleri vardır.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting