Ana Sayfa / Gündem / Gökdeniz Karadeniz’in yaptırdığı cami
GÖKDENİZ KARADENİZ, CAMİ YAPTIRDI

Gökdeniz Karadeniz’in yaptırdığı cami

Rusya’da cami yaptıran eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, caminin açılışı için Cumhurbaşkanı’na çağrı yaptı. 11 yıl Rusya’nın Rubin Kazan takımında futbol oynayan Gökdeniz Karadeniz, Kazan şehrine bir cami yaptırdı. Gökdeniz, “Camiyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açmasını istiyorum. Benim hayalim bu. Müslümanlar var ancak cami yoktu” diye konuştu.

Kazan şehri’nde Gökdeniz Karadeniz’in yaptırdığı cami açılış için gün sayıyor. 2008 yılında 8 milyon euro civarı bonservis bedeline Rusya’nın Rubin Kazan takımına transfer olan ve 11 yıl burada top koşturan Gökdeniz Karadeniz, Kazan şehrinde cami yaptırdı.

Rusya'da cami inşa ettiren Gökdeniz Karadeniz, açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapmasını istiyor

“HAYALİM BU”

Camiyi neden yaptırdığıyla ilgili Gökdeniz Karadeniz, “11 yıl boyunca burada yaşadım, başarılar kazandım. Kalinino bölgesinde Müslümanlar var ancak cami yoktu, bir cami yaptırmak istedim. Pandemi sebebiyle açılışı ertelenmişti. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın açılışı yapmasını istiyorum, benim hayalim bu. Ne zaman açılacak henüz netleşmedi” ifadelerini kullandı.

Rusya'da cami yaptıran Gökdeniz Karadeniz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı açılışa davet etti

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Sınırsız Hosting