Ana Sayfa / Genel / Gökhan Gencebay yaşı işi, eğitimi

Gökhan Gencebay yaşı işi, eğitimi

Gökhan Gencebay ne iş yapıyor kaç doğumlu ve eğitimi ne bilgileri. Usta müzisyen Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay, oyunculuk kariyerine başlamasıyla beraber internette merak edilmeye devam ediyor. Özellikle magazin takipçileri Gökhan Gencebay’ın hayatı ve biyografisine ilişkin bilgilere ulaşmak istiyor. Peki, en son Nöbet dizisinde yer alan Gökhan Gencebay kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, Gökhan Gencebay’ın hayatı ile ilgili bazı bilgiler.

Orhan Gencebay’ın oyuncu oğlu Gökhan Gencebay ne mezunu, hangi dizide oynuyor ve kariyeri ile hakkında merak edilenler. Ünlü sanatçı Orhan Gencebay ile Sevim Emre’nin oğlu olan Gökhan Gencebay, 1,5 sene boyunca oyunculuk eğitimi aldı. Gencebay, Nöbet dizisi ile televizyon dünyasındaki kariyerine başladı. Peki, Gçkhan Gencebay kimdir? İşte, Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay’ın biyografisine dair bazı detaylar.

GÖKHAN GENCEBAY’IN HAYATI İLE İLGİLİ BİLGİLER

Gökhan Gencebay, 14 Ağustos 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Genç oyuncu Londra’da Harrow School da ingilizce eğitimini tamamlamasının ardından Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarı bölümüne girdi. Gökhan Gencebay yükseklisans eğitimini işletme üzerine yapmakta. Genel sanat yönetmeni olarak çalışan, alanında duayen Ayla Algan’ dan 1,5 yıl boyunca oyunculuk eğitimi alan Gencebay 2019 yılında oyunculuk kariyerine başlamış.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting