Ana Sayfa / Kadınca / Gökhan-Sude aşkı mı (Survivor All-Star)

Gökhan-Sude aşkı mı (Survivor All-Star)

Survivor All-Star Gökhan Keser-Sude aşkı iddiaları. Survivor 2022 All-Star aşk yaşayanlar haberleri gelmeye başladı. Survivor All-Star bu sene adına yakışır bir mücadeleyi izleyicilere sunuyor. Gerçekten de birbirinden iyi yarışmacıların yer aldığı programda her sene olduğu gibi bu sene de sürpriz gelişmeler var.

Sude burcu ile Gökhan keser aşk mı yaşıyor Survivor 2022 All-Star’da soruları. survivor All-Star 2022 sevgili olan yarışmacılar iddiaları.

Acun Ilıcalı’nın tartışmasız en çok reyting aldığı yarışma olan Survivor 2022’nin aşk konusunda da geçmiş seneleri aratmayacağı şimdiden belli oldu. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz senelerde eski futbolcu Sercan Yıldırım’ın Gönüllüler takımında yer alan Nisa’ya olan aşkı gündem olmuştu. Fakat Sercan Yıldırım yarışmadan kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açtı ve evlendi.

Yarışmanın bu seneki bölümlerinde ise iki yarışmacının yakınlığı dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. Buna göre Gönüllüler takımında yer alan iki isim birbirlerine olan ilgileri ile dikkat çekti. Bu isimler yakışıklı oyuncu Gökhan Keser ile parkurlardaki başarısı kadar güzelliği ile de konuşulan Sude Burcu. İzleyicilerin bu iki ismi birbirine yakıştırmasına sebep olan görüntülerde ise Sude Burcu, Gökhan Keser’in saçlarıyla oynuyor. İkilinin bu kadar yakınlaşması ise aşk iddialarını güçlendiriyor. Gökhan Keser yakışıklılığı ile olduğu gibi efendiliği ve düzgün karakteri ile de sevilen bir isim. Belki de ünlü oyuncunun hayranları bu tarz bir görüntüyü yakalayınca kendisine Sude Burcu gibi güzel bir yarışmacı ile yakıştırmış olabilir. Yani böyle bir aşkın hiç olmaması olasılığı da aslında fazlasıyla güçlü. (Kaynak: abc)

SURVİVOR 2022 SUDE BURCU NERELİ, YAŞI, NECİ?

SURVIVOR SUDE KİMDİR?

11 Mayıs 1996 İzmir doğumlu Sude Burcu’nun babası futbol antrenörü, annesi pilates eğitmeni, 2 kız kardeşi de Sude gibi tekvandocu. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Sude, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde spor hayatına profesyonel olarak devam ediyor. Aynı zamanda da zumba eğitmenliği yapıyor. 2 kez Avrupa 3.’lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu gibi dereceleri var. Survivor Sude, 1.66 boyunda ve 57 kilogram ağırlığındadır.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting