Ana Sayfa / Gündem / Gökşen Anıl Ulukuş CHP’de danışman

Gökşen Anıl Ulukuş CHP’de danışman

Gökşen Anıl Ulukuş aslen nereli, neci ve kim soruları. Kılıçdaroğlu’nun yeni danışmanı  Gökşen Anıl Ulukuş aslen nereli, kaç yaşında ve kimdiri soruları. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni danışmanı Ayyıldız Hareketi’nin eski kurucu Genel Başkanı Gökşen Anıl Ulukuş oldu

Kılıçdaroğlu, Gökşen Anıl Ulukuş7u kendine danışman olarak atadı. Zafer Partisi’nin gençlik yapılanması Ayyıldız Hareketi’nin eski kurucu Genel Başkanı Gökşen Anıl Ulukuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı oldu.

Gökşen Anıl Ulukuş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdir ve tensipleriyle, CHP Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanmış bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Spor Kurulu Başkanlığı görevine ise Demirhan Şerefhan atandı. CHP’den yapılan yazılı açıklamada, Kenan Nuhut’un 19 Haziran’da vefat etmesiyle boşalan CHP Spor Kurulu Başkanlığı görevine Demirhan Şerefhan’ın getirildiği belirtilerek, “Önceki dönem CHP Spor Kurulu Başkan Vekili olan Şerefhan, spor camiasının yakından tanıdığı bir isim” denildi.

İlginizi Çekebilir

Çökertilen 6 ilde 6 örgüt

Polis 6 ilde 6 çeteyi ve örgütü çökertti. hangi illerde hangi örgüt ve çeteler ile …

Sınırsız Hosting