Ana Sayfa / İlginç / Google toplu taşıma yol tarifi

Google toplu taşıma yol tarifi

İstanbul ve Ankara için Google’da toplu taşıma yol tarifi bulmak mümkün. İstanbul toplu taşıma yol tarifleri google uygulamasıyla hizmete girdi. Toplu taşıma yol tarifi en kolay bulma artık Google üzerinde. 

Google İstanbulve Ankara için toplu taşıma yol tarifi uygulamasını hizmete sundu. Arama motoru google Türkiye için özel bir hizmeti daha vatandaşın kullanımına açtı. Teknoloji devi Google’ın Türkiye’de kullanıma sunulan Google Transit özelliği sayesinde kullanıcılar toplu taşıma araçlarının güzergah, durak ve tarife bilgilerine bu platform üzerinden ulaşabilecek. Yapılan güncelleme ile bu özellik İstanbul ve Ankara’da kullanılabilir hale geldi.

Google, İstanbul’da toplu taşıma için yeni bir yol tarifi hizmete sundub. Teknolojideki gelişmelere arama motoru da kayıtsız kalmadı Türkiye için. Bu özellikten önce gidecekleri güzergahın otomobil ve yaya olarak tarifine ulaşabilen kullanıcılar artık toplu taşıma bilgilerini de Google’dan öğrenebilecek.

Başka bir deyişle otobüs, tramvay, metro ve vapur gibi toplu taşıma araçlarının tarifeleri, durak bilgileri Google tarafından Türk kullanıcıya sunulacak.

Platform Ankara’da otobüs ve metro bilgileri sunarken, İstanbul’da ise otobüs ve metroya ek olarak vapur ve tramvay hataları hakkında da bilgiler içeriyor.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting