Ana Sayfa / Genel / GoT 8. sezon 3. bölüm izle

GoT 8. sezon 3. bölüm izle

GoT beklenen savaş başladı 8. sezon 3. bölüm fragmanı ve büyük savaşın ilk sahneleri başladı. Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm fragmanı ile GoT 8. Sezon 2. bölüm full izle diye aranmaya devam ediyor. Ölüler artık Kıştepesinde.Game of Thrones’ta 8. sezonun başlaması ile her bölüm merak ediliyor. Game of Thrones 8. sezon 2. yeni bölüm de yayınlandı. Yeni bölümü izleyenler özellikle Arya karakterinin son bölüm başına gelenleri 3. bölüm fragmanı ve 2. yeni bölüm izleme yolları… Herkesin merakla beklediği ünlü dizi (GOT) Game of Thrones 8. Sezon 3. Bölüm Fragmanı sonunda yayınlandı! Game of Thrones 3. Bölüm fragmanında herkesi şoke eden savaş sahnesi! İşte Game of Thrones 3. Bölüm Fragmanı.

GoT 8. sezon 3. bölüm ölüler ordusu Kış Tepesi’ne girdi. GoT 8. sezon 2. bölüm full izle ve GoT 8. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı milyonlar internetten izlendi. dünyanın en çok korsan izlenen dizisi Games of Thrones 8. sezon bölümleri full izle bölümleriyle milyonlarca kez indirilip izleniyor. Game of Thrones yeni sezon ilk bölümü dünya çapında takip edilirken, 8. sezon 2. bölümü büyük heyecanla bekleniyordu ve yayınlandı. Henüz ilk bölümü izleyemeyenler Game of Thrones yeni sezon nasıl izlenir sorusuna yanıt ararken, yeni bölümü bekleyenler ise Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm fragmanını araştırıyor. Game of Thrones’un Türkiye’deki yayın hakları Digiturk’te bulunuyor. İşte Game of Thrones izleme yolu ve 8. sezon 2. bölümü ne zaman sorusunun cevabı…

GAME OF THRONES NASIL İZLENİR?

Game of Thrones’un Türkiye’deki yayın hakları Digiturk’te bulunuyor. Game Of Thrones’un yeni sezonunu izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkten üyelik işlemlerinizi yapabilirsiniz.

GOT 8. SEZON 3. BÖLÜM 1 SAAT 20 DAKİKA MI?
HBO kanalında altı bölümlük bir sezonla final yapacak olan Game of Thrones dizisinin Türkiye’deki yayın hakları Digiturk’te bulunuyor. 30 Nisan’a kadar 1 No’lu beIN HD kanalında Game of Thrones Özel yayınlarına devam eden Digiturk, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi diziyi ABD ile aynı anda yayına sokacak. Amerika’da yayınlanan dizi Türkiye saati sabaha karşı 04.00‘te Türkçe altyazılı olarak yayınlanacak. Dizinin tekrarı ertesi akşam olacak.

GAME OF THRONES 8. SEZON 3.BÖLÜM FRAGMANI

Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda karakterlerin portrelerine odaklanan yakın çekimlerden sonra dizi içerisindeki sahneler başlıyor. Jon “Gece kralı geliyor” derken, çeşitli karakterleri aksiyon hazırlığı içinde görüyoruz. Daha sonra da Daenerys, Jon’a “Ölüler ordusu çoktan geldi.” diyor. Fragmanın sonunda ise Birenne of Tarth’ı görüyoruz. Bir önceki bölümde sol cenahı tutan gruba liderlik edeceği belirtilen karakter, askerlerine yerlerini korumalarını söylüyor.

28 NİSAN GOT 8. SEZON 3. BÖLÜMÜ İLE EKRANLARDA

Game of the Thrones 8. sezon 3. bölüm 28 Nisan’da!
Game of the Thrones 8. sezon 3. bölüm fragmanı bize savaşın bir önizlemesini gösterdi. Dizi bildiğiniz gibi bu yıl final yapıyor. Bu yüzden 8. sezonun önemi oldukça büyük. Yalnızca 6 bölüm sürecek olan yeni sezonda her bölüm birer film tadında geçecek. 3. bölüm fragmanı da bunun en net göstergelerinden biri olarak karşımıza çıktı.

Game of the Thrones 8. sezon 3. bölüm fragmanında ateşler yanıyor. Mancınıklar hazırlanıyor. Jon Snow’u dehşete düşmüş bir şekilde görüyoruz. Britanyalı Tarth ise askerleri topluyor. Fragmanın başında ise Gray Worm kaskını takarak savaşa hazır olduğunu işaret ediyor.
Game of Thrones son sezonun üçüncü bölümü 28 Nisan Pazar günü HBO kanalında yayınlanacak. ABD’de yayınının hemen ardından ülkemizde de izlenebilecek.

İNTERNETTE KORSAN GOT 8. SEZON İZLENME REKORLARI KIRDI

Game of Thrones 8. sezon, korsan akınına uğradı!
Dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra korsanlar da harekete geçti. İlk 24 saat içinde dizinin ilk bölümü korsan olarak 55 milyon kez izlendi. Dizi yasadışı yollarla hızlı bir şekilde yayıldı. İnsanların önemli bir çoğunluğu diziyi torrent olarak indirmeye çalıştı.

Korsan paylaşımların önemli bir kısmı Hindistan’dan yapıldı. Hindistan’ı Çin takip etti. ABD’de ise dizi, 4 milyon izleyici tarafından korsan olarak izlendi.

HBO’nun üç platformunda yayınlanan diziyi toplamda 17,4 milyon kez yasal olarak izledi. Bu sayılar tabiki önümüzdeki günlerde artacak ve yeni izleyiciler aileye katılacak. Diziyi izleyebilmek için HBO‘nun platformlarına abone olmak gerekiyor.

Abonelik sistemleri her geçen gün daha popüler hale gelse de bu yayınlara ödeme yapmak istemeyen önemli bir kitle var. Bakalım ilerleyen zamanda yayıncılar bu durumun üstesinden gelebilecek mi?

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting