Ana Sayfa / Kadınca / Gözde Akpınar neci, nereli ve kim?

Gözde Akpınar neci, nereli ve kim?

Gözde Akpınar aslen nereli, eğitimi, yaşı ve kimdiri merak ediliyor. Gözde Akpınar  gündem oldu nedeni ise Mehmet Aslantuğ ile aşk yaşadığı iddiaları.Ünlü iş insanı Gözde Akpınar’ın adı, yakışıklı oyuncu Mehmet Aslantuğ ile aşk dedikodularına karıştı. Söz konusu durum nedeniyle vatandaşlar; Gözde Akpınar kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor gibi soruların cevaplarını aramaya başladı. İşte, konuya dair ayrıntılar…

Gözde Akpınar neci, nereli, kimdir bilgileri. Gözde Akpınar işi ne, evli mi, kaç doğumlu soruları. Gözde Akpınar kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği ne? Gözde Akpınar ile Oyuncu Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor ve sevgili mi oldu?

Kendisi gibi oyuncu ve 27 yıllık eşi Arzum Onan ile evliliklerini noklayan ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ’un, Filli Boya’nın sahibi ve Gain platformunun kurucusu Gözde Akpınar aşk yaşadığı iddia edildi. İlgili gelişmenin ardından Gözde Akpınar’ın hayat hikayesine dair bilgileri derledik!Gözde Akpınar kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği ne? Gözde Akpınar ile Oyuncu Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor ve sevgili mi oldu?

GÖZDE AKPINAR KİMDİR?

Gözde Akpınar, 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Saint Joseph Fransız Lisesi’nde eğitim aldıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme – İktisat bölümünü bitirdi. Okuduğu üniversitenin sunduğu bir imkânla İngiltere’de Portsmouth Üniversitesi’nde aynı bölümü bitiren Gözde Akpınar, Türkiye’ye döndükten sonra Betek Grubu’nda işe başladı.Gözde Akpınar kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği ne? Gözde Akpınar ile Oyuncu Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor ve sevgili mi oldu?

Gözde Akpınar, Betek Grubu’nda kadın, eğitim ve çevre olmak üzere, birçok farklı alanda sosyal sorumluluk projeleri yürüttü.
Gözde Akpınar önderliğinde yürütülen projelerden biri de Filli Boya Bilim Kampı projesi oldu.Gözde Akpınar kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği ne? Gözde Akpınar ile Oyuncu Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor ve sevgili mi oldu?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği, TÜBİTAK- TÜSSİDE ve Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinin desteği ile maddi olanakları sınırlı çocuklara yönelik yürütülen projenin yola çıkış hikayesi, toplumda kadını güçlendirmek ve kadının kendi gücünü fark etmesini sağlama amacına dayanıyor. Gözde Akpınar kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği ne? Gözde Akpınar ile Oyuncu Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor ve sevgili mi oldu?

Proje; kadının sosyal, siyasi ve ekonomik alanlardaki konumunun güçlendirilmesinde en önemli unsurlar arasında yer alan fırsat eşitliği ve eğitime odaklanıyor.Gözde Akpınar kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği ne? Gözde Akpınar ile Oyuncu Mehmet Aslantuğ aşk mı yaşıyor ve sevgili mi oldu?

Gözde Akpınar, Gain uygulamasının kendi yayın akışı olan, daha büyük ölçüde 1-20 dakika aralığında farklı içerikler ve kategoriler sunan, kendi yayın akışı dışında da kişiyi tanıyan ve akışta kişinin tercihlerini göz önüne alan bir platform olduğunu söylüyor.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting