Ana Sayfa / Genel / Göztepe Fener maç sonucu ve özeti

Göztepe Fener maç sonucu ve özeti

Fenerbahçe deplasmanda Göztepe’ye 1-0 yenildi. Süper Lig 3. Hafta Göztepe Fenerbahçe maç sonucu özeti ve maçın golü. Ligde ilk 2 haftayı puansız kapatan Göztepe, İzmir’de Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Yeni transferleri ile taraftarlarını sevindiren Fenerbahçe ise geçen hafta aldığı Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyetini unutturmaya çalışıyor. Göztepe Fenerbahçe maçının dakika dakika önemli anları ve canlı anlatımı SKOR’da… Fenerbahçe, 30. dakikada Mehmet Topal ile mutlak bir golden oldu. Slimani’nin pasında Beto ile karşı karşıya kalan Mehmet Topal’ın vuruşu direkten döndü. Göztepe, Halil’in ceza sahası dışından yaptığı muhteşem vuruşu ile 66. dakikada 1-0 öne geçti.

Göztepe Fenerbahçe’yi yenerek 3 puan aldı. Göztepe Fenerbahçe maçının sonucu özeti ve golü. Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe İzmir’de karşı karşıya geliyor. İzmir Bornova İlçe Stadı’nda saat 21.45’te oynanacak karşılaşmayı hakem Cünet Çakır yönetiyor.

Süper Lig’de yenilgi ile ikinci haftada Malatya deplasmanında tanışan Fenerbahçe, geçen haftaki kaybını telafi etmek için sahaya çıkıyor. Fenerbahçe’de sakatlıkları süren İsmail Köybaşı ile Aatif yok. Takımdan ayrılan Giuliano’nun yerine Alper Potuk, Josef’in yerine de Eljif oynuyor.

Fenerbahçe, ligde 48 kez karşılaştığı Göztepe’ye galibiyetlerde 22-7, gollerde 73-32 üstünlük sağladı.

İki takım karşılaşmada şu 11’ler ile mücadele ediyor:

GÖZTEPE: Beto, Gassama, Titi, Reis, Traore, Alpaslan, Borges, Halil, Tayfur, Yasin, Deniz

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Roman, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif, Ayew, Dirar, Alper, Slimani

Kadroda büyük bir revizyona giden Fenerbahçe’de yeni transferlerin henüz takıma uyum sağlayamadığı dakikalar ilerledikçe daha da net görülmeye başlandı. Özellikle pas alış-verişlerinde yapılan hatalar, Slimani ve Ayew’in ikinci yarı ile birlikte oyundan düşmesi, Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki etkili görüntüsünden uzaklaşmasına neden oldu. İlk yarıdaki gibi ikinci yarıda da tempo yapmakta zorlanan Fenerbahçe, maçın ikinci yarısında pozisyon da üretememeye başladı.

Fenerbahçe kalesine gelmekte zorlanan Göztepe ise, sıkı savunması ile Fenerbahçe’nin gol ayaklarını engellemeye çalıştı. Herkes Göztepe’nin gol atmasının ne kadar zor olduğunu düşünürken, sahneye Halil çıktı. 66. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Halil, yaptığı muhteşem vuruşla Volkan Demirel’i avladı. Bu golden sonra oyuna müdahale eden Cocu, Slimani’nin yanına Soldado’yu da alarak tüm riskleri aldı. Ancak ikiliyi gol pozisyonuna sokmakta zorlanan Fenerbahçe, hava toplarında etkili Göztepe savunmasını yüksek toplarla gol aramaya çalıştı. Ancak bunda başarılı olamayınca mücadele 1-0 Göztepe’nin üstünlüğü ile sona erdi.

Bu galibiyetle ligdeki ilk üç puanını alan Göztepe, moral depoladı. Malatya’dan sonra İzmir’den de eli boş dönen Fenerbahçe, 3 puanda kaldı.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting