Ana Sayfa / Ekonomi / Gram altın son fiyat

Gram altın son fiyat

Altın son fiyat, altında yeni rekor. Gram altın bugün kaç para, son altın fiyatları. Altın fiyatları güne rekor tazeleyerek başladı. Ons altın fiyatı, bugün en yüksek bin 998 doları görürken; geçtiğimiz gün bin 850 lira sınırını aşan gram altın ise, bin 853 liraya kadar yükseldi.

Gram altın kaç para, son altın fiyatları, altında yükseliş, bugün altın ne oldu hangi altın kaç para yükseldi bilgisi. Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Altının ons fiyatı, genel olarak zayıf seyreden dolar endeksinin ve ABD tahvil faizlerindeki düşüşlerin, altına olan talebi artırmasıyla 2 bin dolar sınırında hareket ediyor.

Ons altın, bugün (23 Kasım Perşembe) içerisinde en yüksek 1998 doları görürken, saat 09.05 itibarıyla yüzde 0,37 artışla 1997 dolarda hareket etti.

Altının gram fiyatında ise, ons altına paralel yükseliş devam ediyor. Bugün 1853 liraya kadar yükselen gram altın, şu dakikalarda yüzde 0,27 primle 1851 liradan alıcı buluyor.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Dün altının ons fiyatındaki azalışa paralel değer kaybeden altının gram fiyatı, günü yüzde 0,22 azalışla 1845 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı yeni güne ise yükselişle başlamasının ardından 1.854 lirayla rekor tazeledi. Gram altın saat 10.55 itibarıyla rekor seviyeden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Aynı dakikalar itibarıyla çeyrek altın 3 bin 50 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını 12 bin 460 liradan satılıyor.

İlginizi Çekebilir

FED yeni faiz kararı

FED son faiz kararı açıklandı. FED faizi sabit tuttu. FED kararı sonrası dolar ve para …

Sınırsız Hosting