Ana Sayfa / Yaşam / GS’de Fernando cezalı

GS’de Fernando cezalı

Galatasaray’da Fernando beşiktaş maçında kart gördüğü için Rizespor maçında oynayamayacak. Galatasaray’ın tecrübeli orta saha oyuncusu Fernando, Beşiktaş maçında yaşanan bir pozisyon sonrasında sarı kart gördü ve gelecek hafta oynanacak Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düştü.

Galatasaray Rizespor maçına eksik çıkacak. Spor Toto Süper Lig 14. hafta mücadelesinde Beşiktaş’a konuk olan Galatasaray’da, sarı kart gören Fernando gelecek hafta cezalı duruma düştü.

Vodafone Park’taki karşılaşmanın 39. dakikasında Beşiktaş ceza sahası içinde ortalık bir anda karıştı.

Eren Derdiyok’un yerde kaldığı pozisyonla ilgili ‘VAR’ odasıyla iletişim kuran Cüneyt Çakır’ın kararı beklenirken iki takım oyuncuları birbirine girdi.

Fernando, topu tutan Karius’tan topu vermesini istedi. Bu esnada iki takım oyuncuları arasında itişmeler yaşandı. Bir süre gerginlik devam etti.

Hakem Cüneyt Çakır tarafından sarı kartla cezalandırılan ceza sınırındaki Fernando, Türk Telekom Stadı’ndaki Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

İlginizi Çekebilir

Alper Gezeravcı kaza geçirdi

Alper Gezeravcı kaza yaptı. Kocaeli’de, Alper Gezeravcı’nın içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada, Gezeravcı ve …

Sınırsız Hosting