Ana Sayfa / Ekonomi / GS’ye yıllık 500 milyon lira sponsorluk geliri

GS’ye yıllık 500 milyon lira sponsorluk geliri

Galatasaray sadece iki firmadan yıllık 500 milyon lira sponsorluk geliri elde edecek. Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulübün kasasını sponsorluk geliriyle dolduruyor.

Galatasaray’a yeni sezonda sponsor olan firmalar kulübün kasasına yıllık 500 milyon lira koyacak. Galatasaray’ın hem forma hem de stat sponsorluğu için iki firmayla anlaştığı iddia edildi. Firmalar, sarı-kırmızılılara yılda toplam 500 milyon lira ödeyecek. Galatasaray, 5 senenin sonunda kasasına 2.5 milyar lira koyacak.

Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da transfer gündeminin yanı sıra sponsorluk için de görüşmeler sürüyor. Sarı-kırmızılıların, son olarak iki firmayla anlaştığı ve sponsorluk gelirinden yılda 500 milyon lira kazanacağı öne sürüldü.
YILLIK 500 MİLYON LİRA KAZANACAK
Spor Gecesi Digital’den Haluk Yürekli’nin haberine göre, Galatasaray hem forma hem stat sponsorluğu için iki firmayla anlaştığı iddia edildi. Sarı-kırmızılılar, bu anlaşmadan yıllık 500 milyon lira kazanacak.

GALATASARAY 5 YILDA PARA BASACAK
Galatasaray bu anlaşmadan 5 yılda 2.5 milyar lira kazanacak. Sarı-kırmızılılar, kısa süre içerisinde bu anlaşmayla ilgili resmi açıklamayı yapacak.

İlginizi Çekebilir

Türkiye FATF gri listesinden çıkıyor

FAFT gri listesi nedir sorusu. Türkiye gri listeden çıkabilecek mi son haberler. Kara Paranın Önlenmesine …

Sınırsız Hosting