Ana Sayfa / Kadınca / Gülşen doğum yaptı: Azur Benan anlamı
GÜLŞEN ANNE OLDU

Gülşen doğum yaptı: Azur Benan anlamı

Şarkıcı Gülşen’in bebeğinin adı Azur Benan. Azur Benan anlamı. Azur ne demek ne anlama geliyor. Benan anlamı ve ne demek bilgileri. şarkıcı Gülşen’in erkek bebeği oldu adı da Azur Benan. Haziran ayında aranjör Ozan Çolakoğlu ile nikah masasına oturan Gülşen, anne oldu. Çiftin bebeklerine ‘Azur Benan’ ismini verdiği öğrenildi. Renkli Sayfalar’a telefonla bağlanan Ozan Çolakoğlu, hem Gülşen’in sağlık durumundan bahsetti hem de Azur Benan isminin nasıl oluştuğunu anlattı. Peki, Azur Benan ne demek?

Azur Benan anlamı, Azur Benan nece ve ne demek sorularının nedeni elbette var. Şarkıcı Gülşen doğum yaptı ve erkek bebeğine Azur Benan ismini verdi. Gülşen kiminle evli ve ne zaman doğum yaptı diye de aranıyon. Ünlü popçu Gülşen, bu sabah bir erkek bebek dünyaya getirdi. Annenin ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi. İsim konusunda uzun süre kararsızlık yaşayan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti sonunda bir karara vararak isim konusunda anlaştı. Peki, çiftin bebeklerinin ismi ne oldu? Renkli Sayfalar’a bağlanan Ozan Çolakoğlu, Gülşen’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve bebeklerinin ismini açıkladı. Renkli Sayfalar’a bağlanan Ozan Çolakoğlu, Gülşen’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve bebeklerinin ismini açıkladı.

İsim konusunda uzun süre kararsızlık yaşayan çift bebeklerine ‘Azur Benan’ ismini verdi. Peki, Azur Benan ne demek? Merak edilen bu soruya yanıt, Ozan Çolakoğlu’ndan geldi. İşte, Azur Benan isminin anlamı!
AZUR ANLAMI, BENAN ANLAMI

Gülşen’in bebeğinin adı da Azur Benan. Azur Benan ne demek sorusu da yanıt buldu. Ozan Çolakoğlu Renkli Sayfalar’a telefonla bağlandı, duygularını canlı yayında anlattı.

“Bebek ikimize de benziyor. Benan ismini annesi koydu, parmakla gösterilen örnek kişi anlamında. Azur ismini ben koydum. Çok sevdiğim bir isimdi. Gök mavisi anlamında. Doğuma girdim, doğduğu anda kendimi tutamadım ağladım. 9 ay boyunca karında, sonra karşınızda görüyorsunuz çok garip bir duygu. Vakti gelmişti. Kontrole gitmiştik, doktor daha fazla bekletmeyelim sizi dedi. Erken sezaryen gibi bir durum olmadı. Sezeryan düşünüyorduk, normal doğuma girdi. Ben kendimi kaybettiğim için Gülşen’e çok dikkat edemedim ruh haline, ağlamıştır herhalde. Maşallah boylu poslu, tosun gibi bir çocuk. Eğer onu bırakıp stüdyoya gidebilirsem, gittiğim gün Benan için bir şarkı yapacağım. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah “

İlginizi Çekebilir

Aynur Doğan’dan Şivan Perver iddiası

Kürt şarkıcılar birbirine düştü şarkı yasaklama geldi. Şivan Perver, Aynur Doğan’a şarkı yşasağı koydu. Aynur …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting