Ana Sayfa / Kadınca / Gülşen’e Şile yasağı

Gülşen’e Şile yasağı

Şarkıcı Gülşen’e bir şok daha şile konseri iptal edildi. Gençlere kötü örnek olan kıyafetleriyle cinsellik ve çıplaklık propagandası yapan Gülşen konser iptaliyle şok oldu.

Gülşen, Şile konserinin iptal edilmesiyle büyük şok yaşadı. Sahneye neredeyse çıplak çıkarak cinsellik ve çıplaklık gösterisi yapan şarkıcı Gülşen birçok kesim tarafından yadırganıyordu. Kıyafetleri nedeniyle birçok sanatçı tarafından da hedef gösterilen şarkıcı Gülşen’in Şile’de vereceği konser, kaymakamlık tarafından iptal edildi. Tepki çeken haber konser organizatörü tarafından sosyal medyadan paylaşılırken iptal sebebine ilişkin herhangi açıklamada bulunulmadı.

Sahne kıyafetleri nedeniyle eleştirilerin odağında olan şarkıcı Gülşen’in Şile’de vereceği konser, kaymakamlık tarafından iptal edildi. İptal duyurusunu, konser organizatörü sosyal medya hesabından paylaştı.

kb.jpg

Konser organizatörü tarafından yapılan paylaşımda, 23.07.2022 tarihinde saat 22.00’da yapılmasını planladığımız Gülşen konseri Şile Kaymakamlığı tarafından izin verilmeyip iptal edilmiştir. Son olarak Ereğli’de sahne alan Gülşen’in Ereğli konseri sonrası Şile’de sahne alması planlanıyordu.

İlginizi Çekebilir

Reisi için 1 günlük milli yas

Türkiye ölen İran Cumhurbaşkanı için 1 gülük milli yas ilan etti. mili yas nedir neden …

Sınırsız Hosting