Ana Sayfa / Sağlık / Güneş lekesini geçiren krem

Güneş lekesini geçiren krem

Güneş lekesini yok eden ev yapımı krem tarifi. Yüzdeki güneş lekesini yok eden krem nasıl yapılır malzemeleri. Güzellik ve estetik bilgileri, güneş lekelerinden kurtulmanın kola yolu.

Yüzdeki güneş lekesi nasıl geçer, hangi krem güneş lekelerini yok eder bilgisi. Evde güneş lekesi geçiren krem tarifi ve malzemeleri. Güneş lekeleri, pek çok kişide olan cilt sorunlarından biridir. Bu nedenle yaz gelmeden bu lekeleri gidermek önemlidir. Her evde bulunan sirkeli bu doğal kür ile güneş lekelerinden kurtulabilirsiniz. İşte güneş lekelerini yok eden etkili yöntem

GÜNEŞ LEKESİNE İYİ GELEN KREM TARİFİ
Güneş lekeleri, cildin aşırı güneşe maruz kaldığında melanin üretimindeki artış sonucu oluşan koyu renkli alanlardır. UV ışınları, cildin melanin pigmentini artırarak bu lekelerin ortaya çıkmasına neden olur.

Genellikle yüz, eller ve kollar gibi güneşe sıkça maruz kalan bölgelerde görülen güneş lekeleri için pek çok yöntem mevcuttur. Ancak bu sirkeli kür sayesinde güneş lekelerini ekonomik ve pratik bir yöntem ile yok edebilirsiniz.
İşte güneş lekelerini yok eden etkili doğal yöntem..
Güneş lekelerine doğal çözüm

Yumurta kabuğu, elma sirkesi, limon suyu ve yumurta akı karışımı, güneş lekelerine doğal bir çözüm olarak bilinir. Yumurta kabuğu, kalsiyum içeriğiyle cildin genel sağlığını destekler ve lekelerin görünümünü azaltır.

Elma sirkesi, içerdiği asidik özellikler sayesinde cilt tonunu dengeler ve lekelerin açılmasına yardımcı olur. Limon suyu, C vitamini içeriği ile antioksidan etkiler sunar ve lekelerin neden olduğu hücre hasarını azaltır.
Ayrıca limon suyu doğal bir aydınlatıcı olarak bilinir ve cilt tonunu eşitleyebilir. Yumurta akı ise ciltteki fazla yağı alır ve daha sıkı cilt sağlar.

Bu maskeyi hazırlamak için öncelikle 2 yumurtayı haşlayın ve kabuğunu soyup havanda iyice ezin. Un haline gelen kabukların üzerine 1 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyin.
Daha sonra 1 tatlı kaşığı limon suyunu ve 1 yumurtanın akını da ilave edin. Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra yüzünüze sürün ve 10 dakika bekletin. Haftada 1 kere uyguladığınızda güneş lekeleri yok olacak.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting