Ana Sayfa / Sağlık / Güney Afrika Omicron yalanını ifşa etti

Güney Afrika Omicron yalanını ifşa etti

Güney Afrika, omicron varyantının aslında olmadığını sadece bir iki kişide farklı bir korona semptomu tespit edildiğini açıkladı. Küresilcilerin daha çok aşı ve ilaç satmak ülke ekonomilerini batırmak için şimdi de Omicron vcaryantı yalanı üzerinden dünyayı etki ettikleri anlaşılıyor. Güney Afrika Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Güney Afrika’nın koronavirüsün yeni mutasyonunu erken tespit ettiği için alkışlanmak yerine cezalandırıldığı ifade edildi. Güney Afrika Sağlık Bakanı, İngiltere hükümeti, Avrupa ve medyanın Nu/Omicron süper varyantı hakkında yalan söylediğini söyledi. Medya anlatısına kanmayın! Varyant yok! Aşıların içerdiği spike proteinlerle insan vücudunun verdiği tepkidir, virüs yoktur!

Omicron varyantı diye bir şey olmayabilir, küreselci elitlerin yeni oyunu olabilir tezi gittikçe kuvvetleniyor. Koronavirüs salgını nedeniyle küreselciler istedikleri ülkelerin ekonomilerini yerle bir edebiliyor tıpkı Türkiye gibi. Anlaşılan şimdi sırada Güney Afrika ve Afrika ülkeleri bulunuyor.

Güney Afrika’da koronavirüsün (Kovid-19) yeni mutasyonu Omicron’un tespit edilmesinin ardından birçok ülke yeni mutasyonunun kendi topraklarında yayılması önlemek amacıyla başta Güney Afrika olmak üzere bir çok Afrika ülkesine seyahat kısıtlaması uygulamaya karar verdi.

Uygulanan seyahat kısıtlamalarının ardından açıklama yapan Güney Afrika Dışişleri Bakanlığı, uygulanan seyahat kısıtlamalarını eleştirerek, söz konusu kısıtlamaların ve yasakların gelişmiş genomik dizilimleri ve yeni mutasyonları daha hızlı tespit etme yeteneği nedeniyle Güney Afrika’yı cezalandırmaya benzediğini açıkladı.

KORONA AŞILARI ETKİSİZ YENİ AŞI VE DOZLAR GELİYOR

“Mükemmel bilim alkışlanmalı ve cezalandırılmamalı” ifadelerini kullanan Bakanlık, dünyanın başka yerlerinde yeni mutasyonların keşfedildiğini ve verilen reaksiyonun tamamen farklı olduğunu vurguladı.

Omicron mutasyonu şu ana kadar Güney Afrika, Botsvana, Belçika, İngiltere, İsrail, Hong Kong, Almanya, İtalya’da tespit edilirken, Çekya’da ise 1 şüpheli vaka olduğu ifade edildi.

Güney Afrika Sağlık Bakanı, İngiltere hükümeti, Avrupa ve medyanın Nu/Omicron süper varyantı hakkında yalan söylediğini söyledi. Medya anlatısına kanmayın! Varyant yok! Aşıların içerdiği spike proteinlerle insan vücudunun verdiği tepkidir, virüs yoktur!

İlginizi Çekebilir

Magnum dondurmalarında büyük risk

Magnum’da metal ve plastik parçaları çıktı. Magnum dondurmalarında sağlık riski iddiası İngiltere’de. Magnum dondurmalar, plastik …

Sınırsız Hosting