Ana Sayfa / Genel / turisti taciz eden şahıslar sınır dışı ediliyorlar

turisti taciz eden şahıslar sınır dışı ediliyorlar

Gaziantep’te Güney Koreli bir turisti sokakta yürürken sözlü taciz eden yabancı uyruklu kişiler için valilik devreye girdi. Valilik, “Koreli misafiri de rahatsız eden kişiler, tespit edilip gerekli yaptırım uygulanacaktır.” ifadelerini kullandı.

Gaziantep‘te Güney Koreli bir turisti sokakta yürürken sözlü taciz eden yabancı uyruklu kişiler için valilik devreye girdi. Yabancu uyruklu şüpheliler hakkında, Gaziantep Valisi Davut Gül devreye girdi. Gül, haklarında adli süreç başlatılan şüphelilerin sınır dışı edilebileceğini açıkladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kamu vicdanını rahatsız eden suçlara karışan yabancılar hakkında mevcut cezalara ilaveten sınır dışı işlemlerinin uygulandığını kaydeden Gül, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Turistleri taciz etmişlerdi! Valilik soruşturma açınca anavatan yolu gözüktü

“ŞÜPHELİLERE YAPTIRIM UYGULANACAK”

“Koreli misafiri de rahatsız eden kişiler, tespit edilip gerekli yaptırım uygulanacaktır. Bu olayı bahane edip bir toplumun tamamını suçlamak iyi niyetle bağdaşmaz. Yabancıların suça karışma oranı çok düşük olup suç işlendiğinde de gerekli adli ve idari işlemler yapılmaktadır. Toplumu provoke etmek isteyen kişilere itibar etmeyin lütfen.”

NE OLMUŞTU ?

Gaziantep’te Güney Koreli bir turist sokakta yürürken yabancı uyruklu kişiler tarafından sözlü tacize uğramıştı. Olay yerinden hızla uzaklaşan Güney Koreli turist, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gaziantep’in güvenli bir bölge olmadığını öne sürerek gelmeyi düşünen kişilere uyarı yapmıştı.

İlginizi Çekebilir

Bedelli askerlik 219 bin lira oluyor

Yeni bedelli askerlik fiyatı. 2024 ikinci yarısı bedelli askerlik fiyatı. parayla askerlik yapacaklara yeni şok …

Sınırsız Hosting