Ana Sayfa / Kadınca / Günlük burç 12 Nisan Salı

Günlük burç 12 Nisan Salı

Bugünkü günlük burçlar 12 Nisan Salı. Burç günlük yorumları. Bugünün en şanslı ve en şanssız burçları. 12 Nisan salı tüm burçların günlük yorumları.

Bugünkü burç yorumları 12 Nisan Slı. Salı burç günlük yorumları ve analizleri. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 12 Nisan Salı günü aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

12 Nisan 2022

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart – 20 Nisan)

Bu Salı günü öfkenizin ve hayal kırıklığınızın dışarı çıkmasına izin vereceksiniz ve verdiğiniz tepki karşısında etrafınızdakiler şok olsa da, belki de en iyisi bu.

Bu vesileyle size yanlış yapan kişiler bir kez daha derslerini almalı.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

İş dışındaki hayatınızın hangi yönlerini ofise yansıttığınıza dikkat etmek isteyebilirsiniz, çünkü yakın meslektaşlarınızın bazıları sizin tarafınızda olmayabilir ve bu bazı tartışmalara yol açabilir.

Söylediklerinizden çok duygularınıza dikkat ediyorsunuz ve dürtülerinize kolayca kapılarak onları dışarı vuruyorsunuz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Salı, açık havada dolaşmak veya çevrimiçi bir şeyler keşfetmek için biraz zamanı olanlar için bir keşif günü. Bu, hayal kurmak için iyi bir gün ve ortaya çıkarabileceğiniz sırlara şaşırabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran – 22 Temmuz)

İş yerinde, büyük olasılıkla patronunuz tarafından yaratılan ve kendi başınıza düzeltmeniz gereken bir tür kafa karıştırıcı duruma gireceksiniz.

İletişim konusunda, özellikle onları eleştiriyormuş veya az önce yaptıkları bir hatayı işaret ediyormuş gibi göründüğünüz için sorun yaşayacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sevdiğiniz bir arkadaşınıza karşı çok dikkatli görünüyorsunuz ve bu partneriniz için biraz kıskançlık yaratabilir.

Bunu bir problem olarak görmüyor ve aslında partnerinizin abartıyor olabileceğini düşünüyor olsanız da herkesin iyiliği için, belki de gelecekte bu tür şüphelere düşmemek için davranışlarını biraz değiştirebilecek olan sizsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos – 22 Eylül)

Sizin için çok yüzeysel bir Salı, görünüşe göre her türlü anlamsızlıkla ilgileneceksiniz.

İş ciddi meselelere geldiğinde hiç kimse, partneriniz bile, dikkatinizi tam olarak çekemeyecek. Görünüşe göre bir tür alışveriş yapacaksınız ve daha sonra aldığınız ürünü geri göndereceksiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül – 23 Ekim)

Bu, romantik anlamda sizi yoldan çıkarmaya çalışan bir Salı günü olacak ama öyle görünüyor ki buna düşmeniz pek mümkün değil. Mevcut partnerinize sadakat göstereceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim – 22 Kasım)

Mali açıdan bugün hayırlı bir Salı olacak ama görünen o ki sahip olduğunuz parayla daha fazlasını yapmaya çalışmıyorsunuz ve bazı ilginç beklentileri karşılamayabilirsiniz.

Bu aynı zamanda, bu dönemde olumsuz bir risk altında olmanız ve risk almaya istekli olmamanız nedeniyle de olabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım – 21 Aralık)

Mevcut eğilim, ailenizden birine, büyük olasılıkla şu anda normalden daha fazla etkileşimde bulunduğunuz uzak bir akrabaya ne kadar güvendiğinize göre değişir.

Duygusal düzeyde biraz mesafelisiniz ama aynı zamanda aptal yerine konmak da istemiyorsunuz, bu yüzden o kişinin arkanızdan bir şey söylemesini veya yapmasını engellemeye çalışıyorsunuz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık – 20 Ocak)

Yıldızlar, sezgilerini dinlemeye istekli olan ve kalplerinin onlara yapmalarını söylediği her şeyi yapmaktan korkmayan tüm Oğlaklara fayda sağlıyor.

İşe çok odaklanıyorsunuz ama özel hayatınıza gelince tamamen farklı kurallar uygulamanız gerekiyor. Kalbinizi dinlemek, partnerinizle olan ilişkinizi de iyileştirebilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak – 18 Şubat)

Davranışınız güven veriyor gibi görünüyor, ancak aynı zamanda kendi zayıf anlarınız da var. Görünüşe göre davranışınız ve zayıflıklarınız ofiste size karşı bakışları değiştirecek.

Güçlü ve lider gibi olmak istiyorsanız, önceki kararlarınıza bağlı kalmak ve gerçek sebepler olmadan değişmediğinizden emin olmak isteyebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat – 20 Mart)

Bu Salı harikalar diyarında olmayacaksınız ama bu dünyadaki en kötü gün de olmayacak, bu yüzden şikayet etmekten kaçınmalısınız. Görünüşe göre yıldızlar sizi dürtülerinizi dinlemeye açık ve karamsar biri yapıyor.

İlginizi Çekebilir

Yağmur Tektaş, Amerika’da öldü

Yağmur Tektaş neci, nereli ve kim? Yağmur tektaş öldü ölümü neden sorusu. Adanalı sosyal medya …

Sınırsız Hosting