Ana Sayfa / Spor / Güreşçi Cengizhan Şimşek nereli, yaşı

Güreşçi Cengizhan Şimşek nereli, yaşı

Cengizhan Şimşek aslen nereli, yaşı eğitim ev kimdiri.

Güreşçi Cengizhan Şimşek kimdir, neci, yaşı, eğitim. Cengizhan Şimşek Kimdir? Başpehlivan Cengizhan Şimşek… 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finale kalan pehlivan Cengizhan Şimşek merak edilen ve araştırılan isim oluyor. Cengizhan Şimşek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

CENGİZHAN ŞİMŞEK KİMDİR?
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Güreş Kulübü Büyük Orta Pehlivanı Cengizhan Şimşek. Güçlü fiziği ve teknik güreşi ile bilinen Pehlivan 24 Ocak 1996 Antalya /Serik Doğumlu 1.87 Boyunda 105 Kilo.
Cengizhan Şimşek’in geçmişteki başarıları:

2016 Yılı Edirne Kırkpınar Güreşleri Küçük Orta Büyük Boy 1.si

2015 Yılı Edirne Kırkpınar Güreşleri Küçük Orta Küçük Boy 3.sü

2014 Yılı Antalya Elmalı Güreşleri Deste Büyük Boy 1.si

2013 Yılı Antalya Elmalı Güreşleri Deste Orta Boy 1.si

Bu Sene Kürsüde Yer Aldığı Güreşler :

Antalya Kumluca Güreşleri 1.si

Antalya Muratpaşa Güreşleri 1.si

Antalya Döşemealtı Güreşleri 1.si

CENGİZHAN ŞİMŞEK, BALABAN’I YENDİ

2013 ve 2017 yılları başpehlivanı İsmail Balaban ile 2019 yılından bu yana baş boyunda olan Cengizhan Şimşek’in müsabakası İsmail Balaban’ın kontralarıyla başladı. Balaban’ın kasnak ve paçadan oyun kurma çabasını boşa çıkarmak için Cengizhan Şimşek mücadele verdi. Normal sürenin bitimine yaklaşırken her iki güreşçinin sert el ense ve tırpanları güreşçilerin ne denli stres dolu olduğunu da gösterdi. Kısa süreli bacağından sakatlık geçiren Cengizhan Şimşek’e sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Normal sürede yenişme olmayınca puanlamaya geçildi. Müsabakanın 59’uncu dakikasında Cengizhan Şimşek, İsmail Balaban’ı kaz kanadıyla atarak yendi.

SARI KARTLI VE İHTARLI GÜREŞİ MUSTAFA TAŞ KAZANDI

Bu yıl baş boyunda güreşen Mustafa Taş ile 2019’dan bu yana baş boyunda olan Ertuğrul Dağdeviren’in güreşi sert el enselerle başladı. Mustafa Taş, pasif geçen müsabakaya 10’uncu dakikasında rakibini bastırmasıyla hareket getirdi. Ancak bu pozisyonun uzun süre yerde hareketsiz geçmesi nedeniyle seyirciler duruma tepki gösterdi. Bir süre ayakta devam eden güreşte Mustafa Taş bastırarak yeniden yere indirdi, dış kazık, paça oyunuyla çok kez rakibini kaldırmaya çalışsa da sıklet farkından da kaynaklı başarılı olamadı. Bu güreşte de normal sürede rakipler birbirine üstünlük kuramadı. Her iki pehlivana da pasif güreştikleri gerekçesiyle ihtar ve sarı kart verildi. Müsabakanın 56. dakikasında koltuk altından sardığı rakibini sürerek dengesini kaybettirip düşüren Mustafa Taş rakibinden puan alarak güreşi kazandı.Rakiplerini yenen finalde Mustafa Taş ve Cengizhan Şimşek kozlarını paylaşacak.Güreşi, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi.

BAŞPEHLİVAN CENGİZHAN ŞİMŞEK KİM NERELİ, EĞİTİMİ, YAŞICENGİZHAN ŞİMŞEK KİMDİR?
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Güreş Kulübü Büyük Orta Pehlivanı Cengizhan Şimşek. Güçlü fiziği ve teknik güreşi ile bilinen Pehlivan 24 Ocak 1996 Antalya /Serik Doğumlu 1.87 Boyunda 105 Kilo.
Cengizhan Şimşek’in geçmişteki başarıları:2016 Yılı Edirne Kırkpınar Güreşleri Küçük Orta Büyük Boy 1.si2015 Yılı Edirne Kırkpınar Güreşleri Küçük Orta Küçük Boy 3.cü2014 Yılı Antalya Elmalı Güreşleri Deste Büyük Boy 1.si2013 Yılı Antalya Elmalı Güreşleri Deste Orta Boy 1.siBu Sene Kürsüde Yer Aldığı Güreşler :Antalya Kumluca Güreşleri 1.sAntalya Muratpaşa Güreşleri 1.siAntalya Döşemealtı Güreşleri 1.si

BAŞPEHLİVAN MUSTAFA TAŞ NERELİ NECİMUSTAFA TAŞ KİMDİR?1997 yılında dünyaya gelen Mustafa Taş,  Sinop doğuludur. Mustafa Taş, Baş pehlivan Hasan Cengiz tarafından Antalya’ya davet edilmiştir.Konyaaltı Belediyesinde Hasan ve Ufuk Atalan himayesinde çalışmalarına devam etmektedir. Tarihi Çalı Yağlı Güreşleri’nin 60. Başpehlivanı oldu.

Finalde 25 yaşındaki Mustafa Taş ile 26 yaşındaki Cengizhan Şimşek olan iki genç yetenek dualı çayırda mücadele edecek.

Kırkpınar Er Meydanında büyük Türk bayrağı, ayakta selamlandı

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting