Ana Sayfa / Kadınca / Güzellik kraliçesi silah baronu çıktı

Güzellik kraliçesi silah baronu çıktı

Bolivya’da 2 kez güzellik kraliçesi seçilen kadın büyük silah tüccarı çıktı evinden bir orduya yetecek kadar silah ve mühimmat ele geçirildi. Güzellik kraliçesi silah baronuymuş. Geçmişte iki kere güzellik kraliçesi seçilen Alondra Mercado Campos’un evinde çok sayıda silah ve mühimmat bulundu. Gözaltına alınan ünlü isim, silah kaçakçılığı gibi yasadışı faaliyetlerden dolayı tutuklandı.

Güzellik kraliçesi silah kaçakçısı çıktı, evinden onlarca silah ve binlerce mühimmat ele geçirildi. Bolivya güzeli mafya anası çıktı deniyor. Miss Bolivya Mundo 2020 ve Miss Charm Bolivya 2023 seçilen 22 yaşındaki Alondra Mercado Campos, evinde silah ve mühimmat bulundurması sonucu tutukladı. Ünlü model, Beni’deki Trinidad Kadınlar Hapishanesi’ne götürüldü.

2 kez güzellik kraliçesi seçilen Alondra Mercado Campos, silah kaçakçılığından tutuklandı

2 kez güzellik kraliçesi seçilen Alondra Mercado Campos, silah kaçakçılığından tutuklandı

Yerel haberlere göre genç kadının evinde çok sayıda silah ve yüklü miktarda AK-47 mühimmat bulundu. Campos, mahkemeye çıkana kadar 30 gün boyunca tutuklu kalacak. Öte yandan savcılar, modelin arabasında yaptığı aramalar sonucu adli tıp testlerinin de uyuşturucu suçlamalarına kanıt sağlayabileceğini belirtiyor. Öte yandan modelin ismi açıklanmayan erkek arkadaşının da kontrollü madde ticareti yapmaktan soruşturuluyordu ve şu anda kaçak olduğu açıklandı.

İlginizi Çekebilir

Selahattin Demirtaş’ın Kobani davası cezası

Kobani davası Selahattin Demirtaş’a verilen ceza ne kadar oldu Kobani Davası en yüksek cezayı kim …

Sınırsız Hosting