Ana Sayfa / Genel / Hacı Murat Dinçer’e saldırı

Hacı Murat Dinçer’e saldırı

Karaman Emniyet Müdürü’ne silahlı saldırı. Terör örgütleri Hacı Murat Dinçer’e yönelik suikast düzenlemek istedi kahraman Emniyet Müdürü teröristleri püskürttü. 2016 yılında Emniyet Müdürlüğü binasının önünde çatışmaya girdiği 5 teröristi öldüren ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan başarı belgesi alan eski Şırnak Terörle Mücadele Şube Müdürü Hacı Murat Dinçer, silahlı saldırıya uğradı.

Hacı Murat Dinçer, silahlı teröristlerin saldırısına uğradı, kahraman Emrniyet Müdürü teröristlere karşılık verdi ve teröristler kaçmak zornuda kaldı. Şırnak’taki görev süresi boyunca büyük başarılara imza atan; PKK’nın çukur, barikat terörü sürecinde aktif görev alan ve FETÖ‘nün 15 Temmuz darbe girişiminde kalkışmayı önlemek için mücadele eden eski emniyet müdürü Hacı Murat Dinçer, uzun süredir iki örgütün de hedefindeydi.

Erdoğan’dan ödül aldı

Dinçer, 2016 yılında roketli saldırıya uğrayan Emniyet Müdürlüğü binasının önünde çatışmaya girdiği 5 teröristi öldürmüştü. Bu kahramanlığından dolayı Cumhurbaşkanı tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilen Dinçer, terör örgütleri FETÖ ve PKK’nın hedefi olmuştu.

 PKK ve FETÖ‘nün medya organlarında sık sık karalama kampanyaları ile hedef aldığı Hacı Murat Dinçer, son olarak evinde pusuya düşürülmek istendi.

SuperHaber’in haberine göre; kendisine ait müstakil evde, 29 Ağustos günü, gece 01.00 sularında silahlı saldırıya uğrayan, kahraman emniyet müdürü, teröristlerin ateşine anından karşılık verdi.

Silahlı çatışmaya girdiği saldırganları püskürtmeyi başaran Dinçer, saldırıdan yara almadan kurtulmayı başardı.

Teröristler, 5 dakika kadar süren çatışma sonucunda gecenin karanlığında faydalanarak kayıplara karıştı.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting