Ana Sayfa / Gündem / Hadi Özışık günah çıkardı

Hadi Özışık günah çıkardı

Hadi Özışık yayınladığı bir video ile günah çıkardı, Mafya lideri olan samimiyetini, görüşmesini değerlendirdi ancak nargile konusuna girmedi. Hadi Özışık, süleyman soylu’dan özür diledi yeniden kanka olmak istediğini ima etti.

Hadi Özışık isimle gazeteci, belediyelerden para aldığı yönündeki iddiaları yalanlamadı ancak Sedat Peker ile olan görüşmesini değerlendirdi. Mafya lideri Sedat Peker ile görüşmesinde derin derin nargile çeken Hadi Özışık, Süleyman soylu’dan af bekliyor. Sedat Peker’le yaptığı görüntülü görüşmenin yayınlamasının ardından gündeme gelen gazeteci Hadi Özışık, kendisine ait Youtube kanalından yaptığı açıklamada “Sizi hayal kırıklığına uğrattım. Başınızı öne eğdirdim. Mesleğime yakışmayan bir davranışın içerisinde oldum. Üzerime vazife olmayan bir konuda işgüzarlık yaptım.” dedi.

HADİ-SÜLEYMAN ÖZIŞIK KARDEŞLERİN İLİŞKİLERİ, BAĞLANTILARI 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Peker ile yaptığı görüşmesi yayımlanan gazeteci Hadi Özışık ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Hakkında yargı süreci devam ettiği konuşmak istemediğini belirten Hadi Özışık, yargı sürecinin uzun süreceğini, bu yüzden hakkındaki iddiaları cevap vermek istediğini söyledi.

Özışık, konuşmasında şunları söyledi:

“Sizi hayal kırıklığına uğrattım. Başınızı öne eğdirdim. Mesleğime yakışmayan bir davranışın içerisinde oldum. Üzerime vazife olmayan bir konuda işgüzarlık yaptım. Bunun sonucunda 30 yıllık kadim dostum Süleyman Soylu’yu zor durumda bıraktım. Hakkında türlü iddialar olan biriyle irtibat halinde oldum. Mesafemi koruyamadım. Ben ne kimseyi sattım ne de vatanıma ihanet ettim. Soylu’ya kumpas kurduğum yönündeki ağır suçlamayı tümüyle reddediyorum.”

Ne olmuştu?

Halk TV’ye konuşan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, bir gazetecinin Sedat Peker ile Soylu arasında arabuluculuk yaptığını söylemişti. Sosyal medyada Özışık kardeşlerin adı ortaya atılınca Hadi Özışık, Özel’i ‘siyasi namussuzluk’la suçlamış ve “Ne Peker’le ne Soylu’yla böyle bir konuda konuşmam olmadı. Asla” ifadesini kullanmıştı.

Bunun üzerine kimseye hile yapmayacağını dile getiren ve Twitter hesabından Hadi Özışık’la video görüşmesinin kaydını paylaşan Peker, şu notu iletmişti:

“Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık – Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem. 2) Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim”

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Sınırsız Hosting