Ana Sayfa / Kadınca / Hadise içini dışını gösterdi yine

Hadise içini dışını gösterdi yine

Şarkıcı Harise külot sütyen olmadan  dans etti adeta içini dışını dosta düşmana sergiledi. hadise tenine güceniyor. Cesur dansları ve kıyafet tercihleriyle sık sık adından söz ettiren Hadise, sosyal medya hesabından 2023 yılının ilk 6 ayında yaşadıklarını bir video halinde paylaştı. Hadise’nin paylaşımındaki iç çamaşırsız kıyafetiyle yaptığı dans da dikkat çekti.

Hadise nesi var nesi yok sergilemeye devam ediyor. Hadise tüm vücut hatlarını sansürsüzce göstermeye devam ediyor. Şarkıcı hadise son olarak iç çamaşırsız dans etti, hayranlarına göz banyosu yaptırdı. Özel hayatı, konser maratonu ve kıyafet tercihleriyle gündemden düşmeyen Haedise  sosyal medya hesabından 2023 yılının ilk 6 ayında yaşadıklarını özetlediği bir video paylaştı. Konserden karelerin yer aldığı videoda Hadise’nin dansı da çok konuşuldu.

CÜRETKAR DANSIYLA KONUŞULDU

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Hadise’nin paylaşımında yaptırdığı dövme, ev hali, tatilinden kareler ve aldığı ödülden bir fotoğraf yer aldı. Geçtiğimiz ay tüy detaylı bir elbise tercih eden Hadise, iç çamaşırsız kıyafetiyle dans ettiği anları da yayınladı. Hadise’nin dansı kısa sürede sosyal medyada konuşulmaya başlarken “Videoda kalbim duracaktı” yorumu yapıldı. Hadise’nin”2 023 şimdiye kadar” notuyla yaptığı paylaşım kısa sürede 150 binden fazla izlenmeye ulaştı.

Hadise yine çok cesur! Bu sefer de iç çamaşırsız elbisesiyle çılgınlar gibi dans etti

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Sınırsız Hosting