Ana Sayfa / Kadınca / Hafsanur Sancaktutan intihar etmemiş

Hafsanur Sancaktutan intihar etmemiş

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan intihar etti haberlerine tepki gösterdi. bircan bali, Hafsanur Sancaktutan ile ilgili ddiası sonrası istifa edecek mi bekleniyor. Oyuncu Hafsanur Sancaktutan, bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği iddiaları sonrası açıklama yaptı.

Hafsanur Sancaktutan intihar girişimi haberleri üzerine açıklama yaptı. Söylemezsem Olmaz adlı bir programın yorumcularından olan Bircan Bali, oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın intihar ettiği yönünde iddiada bulunmuştu.

Bali, “Maalesef üzücü bir magazin haberi vermek için siyah fondayım! Çok ünlü bir kadın oyuncu dün gece intihara teşebbüs edip, bilelerini kesti ve aynı zamanda da ilaç içti. Şu an hala hastanede, çok şükür ölmedi. Nedenini araştırıyorum. İsmi, programımda açıklayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

Sancaktutan, haberi ve iddiaları yalanlarken, “Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Basında ve sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum” dedi.

HAFSANUR SANCAKTUTAN NECİ NERELİ YAŞI

Hafsanur Sancaktutan’ın hayatına son vermek istediği gündeme bomba gibi düştü. Ayrıca bir gün öncesinde Birsen Altuntaş’ın haberine göre genç oyuncu gittiği bir yemekte zehirlenmiş ve midesi yıkanmıştı. Hafsanur Sancaktutan çok geçmeden hakkında çıkan iddialara yanıt vererek hukuki yollara başvuracağını söyledi.

HAFSANUR SANCAKTUTAN’DAN İLK AÇIKLAMA!

İddiaya göre, oyuncu eski sevgilisi Denizcan Aktaş’ı arayarak hayatına son vermek istedi.

Şoke eden iddialar karşısında sessizliğini bozan Sancaktutan’ın açıklaması şu şekilde:

“Herkese merhaba,

Biraz önce TV’de yayınlanan bir Magazin programında beni ve ailemi çok üzen, çok zor durumda bırakan bir Haber yapıldı.

Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak yasal bir süreç başlatacağım için avukatım tarafından bu aşamada detaylı bir açıklama yapmamam istendi.

Tek söyleyeceğim 22 yaşında ailesini, işini ve hayatı çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Basında ve sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum.

Hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum” Sancaktutan, intihar eylemi ile ilgili bileklerini gösteren bir fotoğraf paylaşarak, “Çok fazla mesaj geldi… Böyle bir fotoğraf koymak zorunda kaldım. Çok üzgünüm.” açıklamasında bulundu.

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

2021 yılında ise Son Yaz adlı dizide “Yağmur Kara” karakterini canlandırdı. Dizi bittikten sonra birçok reklam filminde rol aldı, gençlik uygulaması Bana Bak’ın reklam yüzü oldu. 2022 yılında Dünyayla Benim Aramda adlı dizide “Sinem” karakterini canlandırdı. Son olarak ise Darmaduman dizisinde başrol alan Hafsanur Sancaktutan’ın dizisi kısa sürede ekran macerasına son verdi.

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000’de İstanbul’da doğdu. Küçük yaşta oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Yer aldığı tiyatro oyunlarında çeşitli kategorilerde ödül aldı. 2018-2019 yılları arasında Gülperi adlı dizide “Fidan” karakterini canlandırdı. 2019 yılında Aşk Ağlatır adlı dizide “Ada Meryem Varlı” karakterini canlandırdı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting