Ana Sayfa / Kadınca / Hakan Ural, Bill Gates’i hedef aldı

Hakan Ural, Bill Gates’i hedef aldı

Hakan Ural önce aşısızları tehdit etti, sonra aşı oldu ardından korona ve bakın son durumu ne ne hale geldi. Hakan Ural aşı oyununu geç farkedip en öne geçti ve Bill Gates’e savaş açtı. Bill Gates artık çok dişli bir hasmıyla yani Hakan Ural ile mücadele etmek zorunda kalacak. Hakan Ural, koronavirüsün çözümü için Bill Gates’in tutuklanması gerektiğini söyledi

Hakan Ural’dan Bill Gates tutuklansın talebi geldi. Aşı üstüne aşı doz üstüne doz alan Hakan Ural bile isyan etti en büyük aşısever olarak son yaşananları.

Kanal D’de yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının sunucusu Hakan Ural dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanlarıyla ilgili söylediği sözler yüzünden tepki çeken Ural, bu kez de koronavirüs için bir çözüm önerisi geliştirdi.

Bir süre önce Kovid-19 testi pozitif çıkan ve hastanede gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşan Ural, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Koronavirüse çözüm önerim: Bill Gates’i acil neredeyse bulup tutuklayın. Kapatın. Sağlam bir pazarlık yapıp askeri müşterekte ne istiyorsa anlaşın bitsin bu çile usandık, bıktık” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da kaçak trafo opğerasyonu

Şanlıurfa ilçelerinde kaçak trafo operasyonları. Kaçak elektrik kullanan çiftçiler yakalandı. 100 bin nüfuslu ilçeye yetecek …

Sınırsız Hosting