Ana Sayfa / Gündem / Hakan Ural Z kuşağının hedefinde

Hakan Ural Z kuşağının hedefinde

Hakan Ural, kimler oy kullanmasın dedi ortalık niye karıştı? Magazin yorumcusu Hakan Ural siyasete mi atılacak hangi partiden nereden aday olacak merak ediliyor. Z kuşağının oy kullanmasını istemeyen Hakan Ural’ın demokrasi anlayışı çok fazla yoruma neden oldu.

Hakan Ural isimli magazin yorumcusu yine gündem oldu Türkiye’de. İktidara yakın isimlerle çektirdiği fotoğraflarla siyasete atılmak istediği imajını çizen ve milletvekili olmak istediği öne sürülen Hakan Ural bu kez de Z kuşağının oy kullanmamasını istedi. Hakan Ural’ın demokrasi anlayışı ise herkesi şaşırttı. Son dönemlerde yaptığı tuhaf açıklamalarla gündemden düşmeyen Hakan Ural yine herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu. Z kuşağı hakkında ilginç yorumlar yapan Ural’a sosyal medyadan tepkiler çoğaldı. İşte Ural’ın beyin yakan Z kuşağı yorumu.

Kanal D ekranlarında Neler Oluyor Hayatta programının sunucuları arasında yer alan Hakan Ural gün geçmiyor ki dikkat çeken yorumlar yapmasın. Her söylediği olay olan Ural bu defa Z kuşağına taktı. Programda seçimlerle ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Ural Z kuşağı için enteresan bir yorumda bulundu. Sosyal medyayı ikiye bölen Ural’ın bu yorumu Z kuşağını sinirlendireceğe benziyor.

haancik.jpg

HAKAN URAL: Z KUŞAĞI OY KULLANMASIN

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine katılan Hakan Ural karşı görüşlülerinin eleştirilerine hedef olurken, siyasetle ilgili yaptığı açıklamalarda gündeme bomba gibi düştü. Kanal D ekranlarında Neler Oluyor Hayatta programını sunan Ural bu defa Z kuşağını hedef aldı. Z kuşağının oy kullanmaması gerektiğini ifade eden Ural sosyal medyayı birbirine kattı. Yayınlanan video çok sayıda eleştiri aldı. Z kuşağının tepkisi ile karşılaşan Ural’ın bu tepkilerden sonra ne diyeceği ise merak konusu oldu.

hakan.jpg

Z KUŞAĞINI KARŞISINA ALAN URAL’DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Sunduğu magazin programında siyasete ilişkin açıklamalar yapan Ural, Z kuşağı hakkında şoke eden bir açıklamada bulundu. Ural, “Z kuşağı oy kullanmamalı. Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin geçmişini bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun ama oy atıyorsun. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Mesela ben rica ediyorum bu ayıp bir şey değil ama oy kullanmamaları lazım. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp” ifadelerini kullandı. Hakan Ural’ın bu paylaşımı sosyal medyada da tepkilere neden oldu. Paylaşımın altına binlerce yorum geldi.

URAL’IN AÇIKLAMASINA BİNLERCE TEPKİ YAĞDI

Z kuşağının yorum saldırısına uğrayan Ural sessizliğini korurken, Ural verilen tepkilerden bazıları şunlar;

“Bence senin halin çok üzücü hakan.”

“Meali: Z kuşağı ülkenin durumunun farkında ve bundan memnun değil. Bunu değiştirmek isteyeceklerdir. Tırsıyorum.”

“Sibel Can ile evliyken karısını döven Hakan Ural “Z kuşağı ülkenin geçmişini bilmiyor. Oy kullanmasınlar çok ürkütücü” demiş.”

“Usta sen ne anlatıyorsun ya ? Aynen sizin gibi 35 yaş üstü sadece oy kullansın onlar bu ülkede yaşamıyor mu ? Onların bu ülkede söz hakkı yok mu ? Bazı şeylerin sizde farkındasınız laf söz çarpıtıyorsunuz. Rezillik ya şu açıklama.”

“Hakan bizde senin oy kullanmamanı istiyoruz o ne olacak?”

Ünlü sunucudan ise henüz bir açıklama gelmedi.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Sınırsız Hosting