Ana Sayfa / Kime Ait / Halil Konakçı neci, nereli ve kim?

Halil Konakçı neci, nereli ve kim?

Halil Konakçı Hoca aslen nereli, yaşı kaç, eğitimi ve hangi camilerde görev yaptı? Adı Diyanet İşleri Başkanı olarak geçen Halil konakçı aslen nereli, kimdir? son dönemde Cübbeli Ahmet hoca ve Nihat Hatipoğlu’na rakip olarak gösterilen medyatik hocalardan Halil konakçı hakkında tüm merak edilenler. Son dönemlerde gündeme gelen Halil Konakçı kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı kaç yaşında ve Halil Konakçı olayı nedir gündeme geliyor. Peki, Halil Konakçı kimdir? Halil Konakçı kaç yaşında, nereli?

İmam Halil Konakçı memleketi, yaşı, kimdiri aranıyor. diyanet İşleri Başkanı olacak denilen HalilKkonakçı Hoca kimdir aranıyor. Halil Konakçı, sosyal medyada gündeme gelen videosu sayesinde son dönemlerin sıkça konuşulan ismi oldu. Halil Konakçı kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Halil Konakçı nereli ve Halil Konakçı olayı nedir araştırılıyor. Halil Konakçı kimdir? Halil Konakçı kaç yaşında, nereli? Halil Konakçı biyografisi! Detaylar haberimizdedir…HALİL KONAKÇI KİMDİR?
Son dönemde hilafet çağrılarıyla gündeme gelen Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı’ya ait yeni bir video sosyal medyada gündem oldu. Skandal ifadelerle dolu videoda Konakçı kadınlar için “Sokaklar kasap dükkanı gibi. Dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz artık çarşıda pazarda görüyoruz” ifadesini kullanırken, erkeklere de “Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? Kızın, karın öyle sokağa çıkarken, video paylaşırken hiç mi vicdanın sızlamıyor?” sözleriyle tepki gösteriyor.

Halil Konakçı kimdir? Halil Konakçı kaç yaşında, nereli? Halil Konakçı biyografisi!

Halil Konakçı kimdir? Halil Konakçı kaç yaşında, nereli? Halil Konakçı biyografisi!

Sosyal medyada paylaşılan videoda kadınlar için “Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık. 100 yıl önce dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz çarşıda pazarda plajda görüyoruz” gibi skandal ifadeler kullanan Konakçı erkeklere yönelik de tepki çeken sözler sarf ediyor;

“Bu kadınların başında yok mu adamları abileri babaları kocaları? Geçtim helali haramı hadi buna inanmıyorsun. Tamam ateistsin, imanın zayıf… Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? Kızın, karın öyle sokağa çıkarken, video paylaşırken hiç mi vicdanın sızlamıyor? Benim aklım bu işi almıyor. Allah sonumuzu hayretsin.”

SOSYAL MEDYA RESMEN AYAĞA KALKTI

Yüzlerce sosyal medya kullanıcısı imamlık yapan Konakçı’ya ait videoya tepki yağdırırken, yapılan yorumlar sonrası konu kısa sürede Twitter’da TT oldu. Özellikle kadınlar kendileri hakkında skandal ifadeler kullanan Konakçı’ya yönelik sert ifadeler kullanırken, erkekler de yayınlanan videoyla ilgili eleştirilerde bulundu. Yorumlar arasında en dikkat çeken, “Bu zihniyetler yüzünden şiddet görüyoruz, taciz ediliyoruz, öldürülüyoruz” ifadesi oldu.

İlginizi Çekebilir

Gülnihal Karadereli bıçalı saldırıya uğradı

Gülnihal Karadereli çalıştığı Marmaray’da bıçaklı saldırıda yaralandı. İstanbul’da Marmaray İstasyonu’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal …

Sınırsız Hosting