Ana Sayfa / Manşet / Halil Umut Meler taburcu oldu

Halil Umut Meler taburcu oldu

Hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi. Ankaragücü-Rizespor maçında dövülen Hakem Halil Umut Meler hastaneden çıktı. Halil Umut Meler’in çok sinirli olduğu ve bundan sonra eğer hakemlik yaparsa nasıl kararlar vereceği şimdiden tartışılmaya başlandı. Yorumcular Halil Umut Meler’in asla hakemlik yapmaması taraftarı çünkü maçlarda artık duygusal hareket edebileceği ve çok daha kötü olayların ateşlenmesine neden olabileceği uyarısında bulunuyor. MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu oldu. Hakem Halil Umut Meler’in hakemliği bırakacağı öne sürülüyor Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın Pazartesi akşamı oynanan Çaykur Rizespor maçı sonrasında yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.
TABURCU OLDU

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın yumruk attığı Halil Umut Meler taburcu oldu. Halil Umut Meler, tedavisinin tamamlanmasının ardından ilk kez görüntülendi.

“DURUMU GAYET İYİ”

Meler’in durumu hakkında açıklama yapan Başhekim Dr. Mehmet Yörübulut, “Halil Umut Meler’i ilk haliyle taburcu ettik. Morali gayet iyi. Gittiği yerde kontrollerini olacaktır. Gözündeki şişlik dışında herhangi bir sorunu kalmadı. Bundan sonraki hayatında sağlıklı, başarılı mesleki kariyer diliyoruz. Sporcu olduğu için her sporcuda boyun fıtığı oluyor. Travma nedeniyle boyunda bir düzleşme oluşmuş sadece. Tedbir amaçlı boyunluk taktık. Kırık zamanla iyileşecek, küçük bir çatlaktı zaten. Kanama da kalmadı. Başka bir sorunu yok” dedi.

Saha ortasında yumruklu saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler taburcu oldu

ANKARAGÜCÜ HEYETİNİ KABUL ETMEDİ

Öte yandan dün MKE Ankaragücü Başkan Vekili Zeynep Karamancı ve yönetim kurulu üyeleri, hakem Halil Umut Meler’i hastanede ziyaret etmeye gittiler. Ancak Meler, kendisini ziyarete gelen Ankaragücü heyetini kabul etmedi.

Hakem Halil Umut Meler taburcu edildi

GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Hakem Halil Umut Meler’e saldırı olayına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, kulüp başkanlığı görevinden istifa etti. Koca’nın istifa ettiğine ilişkin açıklamayı, tutuklu bulunduğu cezaevi önünde avukatı okudu.

Hakem Halil Umut Meler taburcu edildi

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Sınırsız Hosting