Ana Sayfa / Kime Ait / Halkbank emekli ihtiyaç kredisi limiti

Halkbank emekli ihtiyaç kredisi limiti

Emekli ihtiyaç kredisi Halkbank ne kadar veriyor, Halkbank emekliye ihtiyaç kredisi ne kadar aylık ödemesi ne kadar. bankaların emeklilere verdiği ihtiyaç kredisi faiz oranı ne ödeme şartları nasıl. Halkbank’ın emeklilere özel olarak sağladığı ihtiyaç kredisinin mali şartları merak ediliyor. Halkbank emekli ihtiyaç kredisinin 20 Bin TL’lik kredi maliyet hesaplama tablosu…

Hangi banka emekliye ihtiyaç kredisi için ne veriyor yüzde kaç faiz alıyor en hesaplı emekli ihtiyaç kredisi veren banka bilgileri aranıyor. Halkbank’ın emekliye verdiği ihtiyaç kredisi limiti ve aylık ödeme miktarı merak ediliyor.

Emekli müşterilere bankalar tarafından özel faiz oranları ile ihtiyaç kredisi verilmeye devam ediliyor. Özellikle kamu bankaları oldukça düşük maliyetlerle emeklilere finansman desteği sağlayabiliyorlar. Bu bankalardan olan Halkbank ise Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile emeklilerin finansal sorunlarına çok net bir çözüm ortaya koyuyor. Peki Halkbank’ın emeklilere verdiği ihtiyaç kredisinin özellikleri nelerdir? 

EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ İLE FİNANSAL DESTEK

Halkbank’ın açıkladığı kredi kampanyasına göre emekli müşteriler 36 aya kadar vade ile nakit desteği alabiliyorlar. ANcak bu nakit desteğinin azami vade sınırlamasında bazı kriterler uygulanıyor. BDDK’nın kararı ile 50 Bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerine 36 aya kadar vade, 40 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredilerine 24 aya kadar vade ve 100 Bin TL’nin üzerindeki ihtiyaç kredilerine ise 12 aya kadar vade yapılabiliyor. 

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası ile emeklilere düşük faiz avantajını da sağlıyor. Bu kapsamda emekliler aylık yüzde 1,55 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekme imkanı şu anda farklı bir bankada bulunmuyor. Hatta bazı özel bankalar ihtiyaç kredisi aylık faizlerini yüzde 3’ün dahi üzerine çııkardılar. Bundan dolayı emekliler için Halkbank’tan ihtiyaç kredisi çekmenin çok önemli bir maliyet avantajı bulunuyor. 

Halkbank emekli müşiterilerin ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda bazı kolaylıkları da müşterilerin kullanımına sunuyor. Buna göre müşteriler ihtiyaç kredilerini geri öderken bütçelerini çok fazla yormak zorunda kalmıyorlar. Banka tarafından müşteriye ihtiyaç kredisi geri ödeme planı seçenekleri sunuluyor. Bu seçenekleri değerlendiren müşteri kendisine en uygun ödeme planını seçerek bütçesini ihtiyaç kredisi taksitleri ile zor durumda bırakmıyor. Böylelikle ihtiyaç kredilerinin sorunlu krediye dönüşmesi riski de oldukça azalıyor.

20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMA TABLOSU

halkbank emekli ihtiyaç kredisi-5

Halkbank’ın emekli müşterileri aylık yüzde 1,55 faizle ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler 36 ay boyunca her ay bankaya 776 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti ise 27.964 TL olarak hesaplanıyor.

İlginizi Çekebilir

Kafe ve restoran boykotu büyüyor

Restoran ve kafelere yönelik fahiş fiyat boyoktu giderek büyüyor. birçok kafe ve restoran büyük ciro …

Sınırsız Hosting