Ana Sayfa / Kime Ait / Halkbank kredi faiz son

Halkbank kredi faiz son

Bankaların kredi faizi son durum. hangi banka kredi faizi ne oldu. tüketici ve konut kredi faiz oranları. En iyi faiz oranı veren banka. Tüketici ve konut kredisi en düşük faizli olan bankalar sıralaması. En düşük faizli kredi veren bankalar ve Halkbank kredi faizleri.

Banka ve kredi faiz oranları en avantajlı kredi kullandıran banka. hangi bakan yüzde kaç faizli tüketici ve konut kredisi veriyor sıralaması. Yeni haftanın ilk gününde kredi faiz oranları merak ediliyor. Merkez Bankası’nın faizi 24’ten 19.75’e çekmesinin ardından banka faizleri sert şekilde gerilemeye başladı. İlk hamle kamu bankası olan Ziraat’ten geldi. Ziraat Bankası 180 aya kadar konut kredisi faizini 0.99’a çekti. Banka ihtiyaç kredisi faizlerinde de düşüşe gitti. Ziraat Bankası’nın flaş adımının ardından Vakıfbank ve Halkbank da aynı şekilde hamle yaptı. 0.99’a kadar gerileyen konut kredisi faizleri piyasayı yeniden canlandırdı. Emlakçılar ve inşaat şirketleri yoğunluk yaşandığını bildirirken, ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi faiz oranlarının düşmesiyle diğer alanlarda da canlanma görüldü. Fırsatları değerlendirmek isteyen vatandaşlar yoğun şekilde kredi faiz oranlarını araştırıyor. Peki, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank ihtiyaç ve konut kredisi faiz oranı kaç? En düşük kredi faizi ne kadar? İşte konut ve ihtiyaç kredisinde son durum….
19 Ağustos Pazartesi günü sabahın ilk saatlerinden itibaren kredi faiz oranları yoğun şekilde araştırılıyor. Gayrimenkul alımı yapacak olan vatandaşlar gibi ihtiyaçlarını gidermek için kredi çekecek vatandaşlar da faizlerin düşüşünü fırsata çevirmek istiyor. Konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından sert şekilde düştü. Kamu bankalarının yaktığı ateşe özel bankalar da katıldı. Birçok banka kredi faiz oranını1.5’in altına geriletti. Kamu bankaları ise yüzde 1’in altında faiz uygulaması ile hizmet vermeye devam ediyor. Peki, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank ihtiyaç ve konut kredisi faiz oranı kaç? En düşük kredi faizi ne kadar? İşte detaylar….
ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

Ziraat Bankası 180 ay vade uygulamasını hayata geçirdi. 15 yıl vade uygulaması ilk kez hayate geçerken faiz oranı da 0,99’a geriledi.

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ: 1.59

TAŞIT KREDİSİ FAİZİ: 1.43

HALKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

Bir diğer kamu bankası olan Halkbank da Ziraat Bankası gibi 180 ay vade ile 0,99 konut kredisi faiz oranını hayata geçirdi.

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ: 1.59

TAŞIT KREDİSİ FAİZİ: 1.50

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

Vakıfbank da, Halkbank ve Ziraat Bankası gibi 15 yıl vade ile 0,99 faiz uygulamasını hayata geçirdi. Vatandaşlar 3 kamu bankasından da aynı koşullarla kredi alabilir.

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0.99
Tüketici kredisi: 1.59 (Genel) – 1.49 (Maaş müşterileri)

Taşıt kredisi: 1.49

AKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 2.00
Taşıt kredisi: 1.85
Konut kredisi: 1.39

TEB FAİZ ORANLARI

CepteTeb İhtiyaç kredisi: 1.79
Taşıt kredisi: 1.69
Konut kredisi: 1.49

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 1.83
Taşıt kredisi: 1.75
Ev kredisi: 1.60

GARANTİ BBVA FAİZ ORANLARI:

Dijital ihtiyaç kredisi: 1.94
Konut kredisi: 1.41
Taşıt kredisi: 1.74

İlginizi Çekebilir

Türk’e Avrupa’ya vize yok

Almanya Türklere vizeyi durdurdu. AB ülkelerine gitmek isteyen Türk vatandaşlarına vizeler durdu. Avrupa ülkelerinden Schengen …

Sınırsız Hosting