Ana Sayfa / Genel / Haluk Levent AHBAP’ı bıraktı

Haluk Levent AHBAP’ı bıraktı

AHBAP hareketinin kurucusu ve başkanı Haluk Levent, başkanlıktan istifa etti, üye olarak görev yapacak. Ünlü sanatçı Haluk Levent, Kocaeli’nde meydana gelen ve tüm Türkiye’yi sarsan “Pantolon intiharı” sonrası attığı “Valiliğe başvursaydı sorun çözülebilirdi” tweetine gelen tepkiler sonrası, kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) başkanlığından istifa etti.

Haluk Levent zor kararı verdi ve kurucusu olduğu AHBAP’ın başkanlığını bıraktı tüm siyasetçilere ve koltuk düşkünü makam mevki düşkünlerine örnek oldu. Levent, platformda üye olarak faaliyetlerine devam edeceğini belirtti ve “Yaptığım siyasilere örnek olsun” diye konuştu.
Haluk Levent, kurucusu olduğu ve birçok sosyal yardım faaliyetine imza attıkları AHBAP‘taki başkanlık görevine ilişkin sosyal medya sayfası üzerinden paylaşımlarda bulundu. AHBAP başkanlığını bıraktığını duyuran Levent, üye olarak platformdaki faaliyetlerini sürdüreceğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da kaçak trafo opğerasyonu

Şanlıurfa ilçelerinde kaçak trafo operasyonları. Kaçak elektrik kullanan çiftçiler yakalandı. 100 bin nüfuslu ilçeye yetecek …

Sınırsız Hosting