Ana Sayfa / Manşet / Haluk Levent Covid-19 oldu

Haluk Levent Covid-19 oldu

Haluk Levent ÇİFT DOZ AŞILI OLMASINA RAĞMEN KORONAYA YAKALANDI. HALUK LEVENT, pcr TESTİNİN POZİTİF ÇIKTIĞINI SÖYLEDİ. PCR TESTLERİNE YÖNELİK GÜVEN İYİCE KAYBOLDU, SAPASAĞLAM ADAM BİLE KORONALI GÖRÜNÜYOR İŞİNDEN GÜCÜNDEN OLUYOR. Sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yayımladığı bir videoyla Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Haluk Levent, Serdar Ortaç gibi toplumun farklı kesimlerine hitap eden ünlüler ardı arkasına koronaya yakalanıyor ve verdikleri ilk demeç ise çift doz aşılıyız hafif geçiriyoruz diyor. Haluk Levent’in PCR testinin pozitif çıkması ve ardından koronalıyım açıklamasını yapması dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla coronaya yakalandığını duyurdu. Levent, hesabından yayımladığı videoda şu ifadeleri kullandı;

“İNANAMIYORUM, ŞAŞKINLIK İÇİNDEYİM”

“Bugün Moskova’da Rus Kızıl Ordu’yla provalar yapacaktım Cumhuriyet marşlarıyla ilgili. Biliyorsunuz gelecek ay konserlerim var Rus Kızıl Ordu’yla. Ama olmadı gidemedim Moskova’ya. Çünkü dün yaptırdığım PCR testim poztif çıktı. İnanamıyorum, ben de şaşkınlık içindeyim çünkü hiçbir belirti yoktu. Covid olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Bu nedenle birkaç gün dinlenmem gerekecek. Doktor, iki doz aşı olduğum için hafif atlattığımı söylüyor.”

İlginizi Çekebilir

Buzdolabında ekmek sağlamak sağlıklı mı?

Ekmeği buzdolabında saklamak sağlıklı mı, buzdolabına ekmek konur mu soruları. Sağlık için ekmek en güzel …

Sınırsız Hosting