Ana Sayfa / Gündem / Hamam ve masaj salonları açılmayacak

Hamam ve masaj salonları açılmayacak

Açılmasına izin verilmeyen işyerlerinin başında hamam, sauna ve masaj salonları ile taverna ve barlar geliyor. Hamamların açılmamasına hamamcılar tepki gösterdi. İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşmeyle ilgili genelge yayımladı. Pek çok işyeri ticari faaliyetlerine devam edebilecek ama izin verilmeyen dükkan sahipleri büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Hamam ve masaj salonları açılmadı işyeri sahipleri zor durumda. 1 Haziran’Dan itibaren açılmasına izin verilmeyen işyerleri ve sahiplerinin şikayeti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam haziran ayına ilişkin kademeli normalleşme takvimini açıkladı. Artık dükkanlarına müşteri kabul edecek olan esnaf alınan yeni karara sevinirken; kepenk açmasına izin verilmeyen çeşitli sektördeki işletme sahipleri ve çalışanları hayal kırıklığına uğradı.

İçişleri Bakanlığı’nın kademeli normalleşmeyle ilgili yeni genelgesine göre; 440 günden beri kapalı olan hamamlarsaunalarmasaj salonlarınargile kafelerkapalı yüzme havuzlarıgazinotavernabirahane gibi işyerleri faaliyetlerine ara vermeye devam edecek.

Bu sektörlerdeki çeşitli işyerlerinde temizlik görevlisicankurtarantellakmasörmasözresepsiyonistgarsonaşçıkomimüzisyendansözkonsomatris olarak çalışan on binlerce kişi dün açıklanan kararlar sonrası hayal kırıklığına uğradı.

İlginizi Çekebilir

İsrail, İran’ı vurdu

İran’a İsrail saldırısı büyük patlamalar. İran’ın hangi şehri vuruldu nereler vuruldu sorusu. İsrail-İran savaşı fiilen …

Sınırsız Hosting