Ana Sayfa / Kime Ait / Hamdi Alkan EYT emeklisi oldu

Hamdi Alkan EYT emeklisi oldu

Hamdi Alkan neci, nereli, yaşı ve kimdiri aranıyor. EYT’den emekli olan Hamdi Alkan kaç lira maaş alıyor. son dönem EYT emeklisi olan ünlü isimler. ‘Reyting Hamdi’ programı ile tanınan ve ‘Arka Sıradakiler’ dizisinde yönetmen koltuğunda oturan ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, EYT’ten emekli olduğunu söyledi.

Hamdi Alkan EYT emeklisi oldu maaşını açıklandı. Hamdi Alkan kaç doğumlu, eğitimi, mesleği ve kimidiri de önem kazandı. Önceki gün bir etkinliğe katılan ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, EYT’den emekli olduğunu açıkladı.

Milliyet’te yer alan habere göre, 56 yaşındaki ünlü isim, “7600 TL maaş alıyorum” açıklamasını yaptı.HAMDİ ALKAN NECİ NERELİ VE YAŞI

Hamdi Alkan kimdir sorusu gündemdekini yerini aldı. Ünlü komedyen geçtiğimiz günlerde annesi Hilva Alkan vefat haberini sosyal medyadan paylaştığı duygusal mesajla duyurmuştu. Peki, “Hamdi Alkan kimdir, kaç yaşında, nereli?” İşte Hamdi Alkan’ın hayatı ve kariyeri…

HAMDİ ALKAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Hamdi Alkan 16 Ocak 1967 yılında; Antakya, Hatay’da dünyaya geldi. Sinema yapımcısı ve yönetmeni, tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu.

Hazırladığı komedi içerikli TV programların yanı sıra TV dizilerinde ve sinema filmlerinde rol alan sanatçı, on yıl boyunca Hamdi Alkan TV adlı komedi programını yaptı; Gazman tiplemesi ile tanındı. 2008’den itibaren sinema filmlerinde ve TV dizilerinde yönetmenlik yaptı.

1967 yılında Antakya’da Döver köyünde doğdu. Arap kökenli bir ailenin çocuğudur. Biri kız, beşi erkek 6 kardeşin en küçüğüdür. Babası Ali Alkan adliye mübaşiri; annesi Helva Alkan, ev hanımıdır.İlkokul, ortaokul ve liseyi Antakyaʼda okudu. Öğrencilik yıllarında kitap sevgisi başladı. Yüzme ve basketbol ile ilgilendi. İlkokul çağlarından beri oyuncu olmak istedi ve müsamerelerde yer aldı. Yükseköğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünde 12 senede tamamladı. Üniversite öğrenciliği döneminde Beyazıt Meydanı’ndaki Sahaflar Çarşısı’nda kitap satarak geçimini sağladı. Israrla konservatuvara girerek oyunculuk eğitim almak istedi ama giremedi.

İlginizi Çekebilir

Türk’e Avrupa’ya vize yok

Almanya Türklere vizeyi durdurdu. AB ülkelerine gitmek isteyen Türk vatandaşlarına vizeler durdu. Avrupa ülkelerinden Schengen …

Sınırsız Hosting