Ana Sayfa / Gündem / Hangi eczaneler nöbetçi listesi

Hangi eczaneler nöbetçi listesi

Yakın nöbetçi eczaneler listesi. İstanbul Avrupa Yakası Nöbetçi Eczaneler. Asya yakası Nöbetçi Eczaneler. Ankara nöbetçi eczaneler listesi, bu hafta sonu nöbetçi olan eczaneler listesi isimleri telefonları. bize en yakın nöbetçi eczaneler listesi. Corona virüsü sebebiyle endişe duyan vatandaşların son dönemde en çok ziyaret ettiği yerlerin başında eczaneler geliyor. Eczaneler çalışma saatleri dışında nöbetçi olarak da açık oluyor. Bugün İstanbul’da nöbetçi eczaneler neresi?

Pazar nöbetçi eczaneler listesi Tüm Türkiye geneli. Hangi eczaneler nöbetçi ilçe ilçe nöbetçi eczaneler iletişim bilgileri İstanbul. Nöbetçi eczane bulma sayfası, internet nöbetçi eczaneler bilgisi. Eczaneler sağlık problemi yaşayan, ilaç ihtiyacı olan vatandaşlara 24 saat hizmet veriyor. Belirlenen mesai saatleri dışında, her gün farklı bir eczane nöbetçi olarak gece vakitleri de açık oluyor. Peki bugünün nöbetçi eczaneleri nerede?

NÖBETÇİ ECZANELER NEREDE?

İL İL ECZANELERİN ÇALIŞMA SAATLERİ

İSTANBUL:

İstanbul’da eczanelerin çalışma saatleri pazar günleri hariç 09.00-18.00 saatleri arası olarak belirlenmiştir.

ANKARA

Ankara’da eczanelerin çalışma saatleri 10.00-18.00 saatleri arası olarak belirlenmiştir.

İZMİR

İzmir’de eczanelerin çalışma saatleri 10.00-18.00 saatleri arası olarak belirlenmiştir.

ANTALYA

Kış dönemi: 08:30-18:30

Yaz dönemi: 08:90-19:00

VAN

Kış dönemş: 08:00-18:00

Yaz dönemi:08:30-18:30

İlginizi Çekebilir

Temel Karamollaoğlu siyaseti bırakıyor

Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi liderliğini bırakıyor. Temel Karamollaoğlu emekliye ayrılıyor. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nun …

Sınırsız Hosting