Ana Sayfa / Kadınca / Hasan Denizyaran nereli, yaşı, neci

Hasan Denizyaran nereli, yaşı, neci

Oyuncu Hasan Denizyaran aslen nereli, kaç doğumlu, hangi dizilerde oynadı ve kimdir. Yalnız Kurt dizisinin başrol oyuncusu olan Hasan Denizyaran ile ilgili tüm merak edilenler.

Hasan Denizyaran aslen nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı ve eğitimi bilgileri. Osman Sınav’ın yeni dizisi Yalnız Kurt’ta başrol kapan oyuncu Hasan Denizyaran ile ilgili tüm merak edilenler. Hasan Denizyaran 1 yıl süren ajans deneyimiyle birlikte birkaç reklam filminin yanı sıra modellik yapmıştır. Dizi kariyerine Sungurlar dizisi ile adım atan genç oyuncu Hayat Sevince Güzel adlı dizide Erkan karakterine hayat vermiştir. İşte Hasan Denizyaran hakkında merak edilenler…
Hasan Denizyaran özel bir üniversitede drama ve oyunculuk üzerine lisans eğitimi aldıktan sonra bir yıl boyunca ajansa bağlı olarak modellik yapmıştır. Modellik ve oyunculuğun yanı sıra sporcu kişiliği ile de bilenen Hasan Denizyaran 6 yıllık bir basketbol geçmişine sahiptir.
Hasan Denizyaran ilk televizyon dizisini Sungurlar adlı dizi ile adım atmıştır. Beraberinde Hayat Sevince Güzel adlı dizide Erkan karakterine hayat vermiştir. Şu ana kadar sadece bir sinema filminde rol alan Hasan Denizyaran 4N1K adlı sinema filmi ile izleyici karşısına çıkmıştır.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Sınırsız Hosting