Ana Sayfa / Kime Ait / Hatay’da yıkılmayan mahalle

Hatay’da yıkılmayan mahalle

Hatay’da bir mahallede hiçbir bina yıkılmadı. Hatay depreme dayanıklı yer bakın neresi çıktı. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası binlerce binanın yıkıldığı Hatay’ın Ekinci mahallesinde hiçbir ev yıkılmazken, bu durumu görenler gözlerine inanamadı.

Hatay’da Ekincçi mahallesi depreme dayanıklı çıktı bölgede bir tanesi le ev yıkılmadı. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 10. güne girildi. Asrın felaketi Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma yol açtı.

ÇATILARDA UFAK HASARLAR OLUŞTU
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük depremle birlikte adeta Hatay büyük yıkım yaşadı. Ancak merkez Antakya ilçesi Ekinci mahallesinde yüksek katlı binaların bulunmasına rağmen herhangi bir bina yıkılmazken bazı evlerin çatılarında ufak hasarlar olduğu görüldü. O mahalle havadan dron ile görüntülendi.

Enkaz yığınına dönen Hatay'ın bu mahallesinde hiçbir ev yıkılmadı

Enkaz yığınına dönen Hatay'ın bu mahallesinde hiçbir ev yıkılmadı

Enkaz yığınına dönen Hatay'ın bu mahallesinde hiçbir ev yıkılmadı

 

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Sınırsız Hosting