Ana Sayfa / Kadınca / Hazal Filiz Küçükköse neci, nereli kim

Hazal Filiz Küçükköse neci, nereli kim

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse kaç yaşında nereli, eğitimi. Bir Peri Masalı Neslihan kimdir? Gerçek adı nedir? Hazal Filiz Küçükköse biyografisi ve rol aldığı yapımlar.

Hazal Filiz Küçükköse aslen nereli, kaç doğumlu, yaşı, eğitimi. İlk bölümü 21 Eylül 2022 Çarşamba günü Fox TV ekranlarına gelen Bir Peri Masalı isimli dizide ‘Neslihan Köksal’ karakterine hayat veren Hazal Filiz Küçükköse’nin biyografisi ve rol aldığı yapımlar merak ediliyor.

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ‘Bir Peri Masalı’ isimli dizide Neslihan’ı canlandıran ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse magazin gündeminde ilgiyle takip edilen isimler arasında yerini aldı. Ekranlara gelir gelmez büyük merak uyandıran dizinin kadrosunda yer alan güzel oyuncunun biyografisi ve bu güne kadar hangi projelerde yer aldığı yakından takip edilmeye başlandı.

Hazal Filiz Küçükköse

BİR PERİ MASALI NESLİHAN HAZAL FİLİZ KÜÇÜKÖSE KİMDİR?

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ‘Bir Peri Masalı’nda Neslihan karakterine hayat veriyor. Dizide hem güzel hem bakımlı hem de zengin bir kadını oynayan Hazal Filiz Küçükköse’nin gerçek hayatı merak ediliyor.

Hazal Filiz Küçükköse

Hazal Filiz Küçükköse, 9 Şubat 1988 Mersin doğumludur. 1.72 cm boyunda olan Hazal Filiz Küçükköse, lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Girdiği üniversite sınavında Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü kazana güzel oyuncu okulunu 3. sınıfta bırakmıştır. Şu sıralar Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde lisansını devam ettiren Mersin’li oyuncu başarılı oyunlar sergilese de özel oyunculuk dersleri almayı bırakmamıştır.

Hazal Filiz Küçükköse

2009-2010 yılları arasında ‘Deniz Yıldızı’ adlı dizide Gözde karakterine hayat veren Hazal Filiz Küçükköse, 2011’de Kalbim Seni Seçti isimli dizide de Ada rolünü oynamıştır.

Hazal Filiz Küçükköse

Hazal Filiz Küçükköse, 2015 yılı ile 2017 yılları arasında ekranlarda yayınlanan ‘Kara Sevda’ isimli dizide ‘Zeynep Soydere’ rolünü üstlenmiştir. 2014 yılında Tuan Tunalı ile evlenen güzle oyuncu bu evliliğini 2018 yılında bitirmiştir.

İlginizi Çekebilir

Bülent Ersoy’un Süleyman Soylu vasiyeti

Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı. Bülent Ersoy, eski içişleri bakanı Süleyman soylu için bakın neler dedi. …

Sınırsız Hosting