Ana Sayfa / Kadınca / Hazal Kaya’nın kızının adı

Hazal Kaya’nın kızının adı

Hazal Kaya’nın kızının adı. Süreyya ne demek anlamı. Ünlü oyuncu Ali Atay ile mutlu bir evlilik süren ve bu evlilikten Fikret Ali adında oğlu olan Hazal Kaya, şu sıralar ikinci kez anne olma hazırlığı içerisinde. Ünlü oyuncu, dünyaya getirmeye hazırlandığı ikinci bebeğinin ikinci ismini ilk kez açıkladı.

Hazal Kaya ikinci çocuğunun adı. Süreyya ne demek anlamı. 2019 yılında ünlü oyuncu Ali Atay ile dünyaevine giren ve eşiyle mutlu bir evlilik süren başarılı oyuncu Hazal Kaya, 2019 yılının Kasım ayında dünyaya getirdiği Fikret Ali adındaki oğlunun ardından ikinci kez anne olmak için geri sayıma geçti.

İkinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan ünlü oyuncu Hazal Kaya, hamilelik süreciyle alakalı dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu ayrıca dünyaya getirmeye hazırlandığı ikinci bebeğinin ikinci adını ilk kez açıkladı.

Habertürk’ten Eren Gürel’in haberine göre; Hazal Kaya, önceki gün reklam yüzü olduğu markanın lansmanında muhabirlerin sorularını yanıtladı.

hazo-2.jpg

“ALIŞVERİŞE YÜKSEK MİKTARLARDA PARA HARCAMAM”

Alışveriş yaparken ‘tutumlu’ olduğunu vurgulayan ünlü oyuncu, marka takıntısının olmadığını belirterek “Sürdürülebilirlik hikayesi benim için kıymetli. Ben eşyalarımı eskiyene kadar yıllarca giymeyi tercih ediyorum. Hepimiz gelecek nesilleri düşünmeliyiz. Ben alışverişe yüksek miktarlarda para harcamam. Bunun için ‘Artık yeni şeyler giy!’ diye azar işitmişliğim bile var ama benim değer yargılarım ‘Sürekli eşya değiştir’ yönünde değil. Marka takıntım kesinlikle yok. Beğendiğimi alırım” açıklamasında bulundu.

hazo-3.jpg

“ÇOCUĞU NEYE ÇEVİRECEKLER BEN DE ÇOK MERAK EDİYORUM”

Hamilelik süreci hakkında da konuşan ünlü oyuncu, “Hamilelik gayet güzel gidiyor. İlk zamanlarında tansiyon problemi yaşadım. Biraz zor geçti benim için ama şu an her şey yolunda. Çalışarak geçiriyorum hamileliğimi ve bu durumdan da gayet memnunum. Aşerme durumum olmadı. Eşim (Ali Atay) benim hamilelik süreçlerimde çok zorlanmadı ama Leyla doğduktan sonra Fikret Ali ile ilgilenecek mecburen, öyle konuştuk. Kız annesi olmak enteresan geliyor. Küçük küçük pembe etekler bakıyorum. Benden çok çevrem heyecanlı. ‘Sonunda süsleyebileceğimiz bir bebek geliyor’ diyorlar. Çocuğu neye çevirecekler ben de çok merak ediyorum” şeklinde konuştu.

hazo.jpg​​​​​​​

“DOĞUM TÜRKİYE’DE OLACAK” DEDİ BEBEĞİNİN İKİNCİ İSMİNİ İLK KEZ AÇIKLADI

Doğumun Türkiye’de gerçekleşeceğini açıklayan Kaya bebeğinin kinci ismini de ilk kez açıkladı. Başarılı oyuncu açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

“İkinci ismini ilk defa açıklayayım. İkinci ismi; Süreyya olacak. Biz eski isimleri daha çok seviyoruz. Süreyya geliyor. Ben kutlama ve organizasyondan çok hoşlanmıyorum ama belli de olmaz. O an ne hissedersem o şekilde olur”

İlginizi Çekebilir

Taylor Swift dinlenme rekoru kırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift yeni albümü ile bir günde en çok dinlenne rekoru kırdı. …

Sınırsız Hosting