Ana Sayfa / Kime Ait / Hazım Caner Can neci, nereli ve kim?

Hazım Caner Can neci, nereli ve kim?

Hazım Caner Can aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. Hazım Caner Can nerenin belediye başkan adayı oldu bilgisi. AK Parti’nin Ankara Çamlıdere belediye başkan adayı olan Hazım Caner Can oldu. Peki Çamlıdere belediye başkan adayı olan Hazım Caner Can kimdir, kaç yaşında, nereli?

Çamlıdere AKP Belediye >Başkan adayı Hazım Caner can nereli, neci ve kim bilgileri. Ankara ilçeleri AKP’li belediye başkan adayları. 31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin Ankara ilçe adayları bugün belli oldu. AK Parti’nin Ankara Çamlıdere belediye başkan adayı olan Hazım Caner Can oldu. Seçimlerde hedefinin yüzde 90 olduğunu söyleyen Hazım Caner Can, merak edilerek aratılıyor.
HAZIM CANER CAN KİMDİR?
1955 yılında Ankara’da doğan Hazım Caner Can, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Arkeoloji bölümünden 1979-1980 yıllarında mezun oldu. Kariyerine Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdürlük Başraportörü olarak başlayan Can, 1983 yılında bu görevinden ayrılarak ticaret hayatına adım attı.

Siyasi kariyerine ilk adımını 29 Mart 2004’te attı ve bu tarihten itibaren Çamlıdere Belediye Başkanlığı görevini üstlendi. 2009 yılında ikinci kez seçilen Can, 2014 seçimlerinde üçüncü kez Çamlıdere Belediye Başkanlığı’na seçildi. Göreve geldiği günden itibaren “Çamlıdere’den aldığımız destekle işimiz de gücümüz de Çamlıdere” misyonunu benimseyen Can, uzun bir çalışma sürecinin ardından halkın teveccühüyle göreve devam etti.

Hazım Caner Can, evli ve 2 çocuk babasıdır. Siyasi kariyerindeki liderlik vasıfları ve halka verdiği hizmetlerle bilinen Hazım Caner Can, Çamlıdere için taahhüt ettiği projelerle ilçenin geleceğine yönelik vizyonunu ortaya koymaya hazırlanıyor.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting