Ana Sayfa / Yaşam / Helikopter şehit isimleri İstanbul 11 şubat

Helikopter şehit isimleri İstanbul 11 şubat

İstanbul şehit olan askerler helikopter kazasında 11 şubat. Çekmeköy’de düşen helikopterde şehit olan askerlerin adları, memleketleri ve rütbeleri. İstanbul Çekmeköy Kirazlı Mahallesi’nde bir site içerisine UH-1 tipi askeri helikopter bilinmeyen bir nedenle düştü. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya helikopterde bulunan 4 askerin şehit olduğunu duyurdu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

İstanbul 11 Şubat helikopter düşmesi sonrası şehit olan askerlerin kimlikleri, memleketleri ve rütbeleri. Son dakika acı haber geldi! İstanbul Çekmeköy Kirazlı Mahallesi’nde bir site içerisine askeri helikopter düştü.

4 ASKER ŞEHİT İSTANBUL HELİKOPTER KAZASI 11 ŞUBAT

Olayda 4 askerimiz şehit düştü. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Çekmeköy’de düşen helikoptere ilişkin olarak soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında bir başsavcı vekili ve iki savcı görevlendirildi.

Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

VALİ YERLİKAYA: ZORUNLU İNİŞ YAPARKEN DÜŞTÜ

VALİ YERLİKAYA: 4 YARALI ASKER HASTANEYE KALDIRILDI

Yerlikaya “Alınan ilk bilgilere göre; Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesine düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerimiz Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir.” ifadelerini kullandı.

SANCAKTEPE DÜŞEN HELİKOPTER UH TİPİ ASKERİ HEİKOPTER

Düşen helikopterin geçtiğimiz Kasım ayında İstanbul Sancaktepe’de düşen askeri helikopterle aynı tipte olduğu açıklandı. Amerikan malı UH tipi helikopter Bell firması tarafından üretilmişti.

İlginizi Çekebilir

Samsun’da halay kavgası, 4 yaralı

Halay çekme kavgasında kan aktı. Vezirköprü’de halay nedeniyle kavga eden grup birbirini yaraladı. Samsun’un Vezirköprü …

Sınırsız Hosting