Ana Sayfa / Genel / Herta Berlin Fenerbahçe canlı maç saati

Herta Berlin Fenerbahçe canlı maç saati

Fenerbahçe’nin Herta Berlin hazırlık maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak sorusu. 25 Temmuz Türk takımlarının hazırlık maçları ve canlı yayın kanalları ile maçların başlama saatleri. Fenerbahçe hazırlık çalışmalarına devam ettiği Avusturya’da Almanya’nın köklü ekiplerinde Herta Berlin ile karşı karşıya geliyor. Bu sezona güçlü kadro ile şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen FB, hazırlık maçlarında da iyi sonuçlar almak istiyor. eki, Fenerbahçe Hertha Berlin maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Herta Berlin-Fenerbahçe hazırlık maçını hangi kanal veriyor maç saat kaçta başlayacak bilgisi. Fenerbahçe 25 Temmuz son dakika haber ve gelişmeleri. Fenerbahçe hazırlık maçı kapsamında Herta Berlin karşısına çıkıyor. Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe Herta Berlin karşısında da iyi bir performans sergilemek istiyor. Taraftarlar “Hertha Berlin Fenerbahçe maçı ne zaman?” cevap arıyor.

FENERBAHÇE HERTA BERLİN MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Hertha Berlin Fenerbahçe maçı 25 Temmuz Perşembe günü saat 19:30’da başlayacak. Mücadele, Spor Smart kanalında canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE HAZIRLIK MAÇLARI SONUÇLARI OYNADIĞI TAKIMLAR

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Boluspor ve Bursaspor ile hazırlık karşılaşmaları oynayan sarı lacivertli takım, hazırlık maçında bu sefer Alman takımı Wolfsburg ile karşı karşıya geldi.

Franz Fekete Stadyumu’nda oynanan mücadele ekiplerin karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Sarı lacivertliler, golcü Vedat Muriqi ile 25. dakikada 1-0 öne geçerken, 63’de Weghorst’un golüne engel olamadı.

Öte yandan, Fenerbahçe’nin Avusturya kampında Wolfsburg’la oynadığı hazırlık maçına sarı lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting