Ana Sayfa / Gündem / Hitler montajlı Atatürk portresi hediyesi

Hitler montajlı Atatürk portresi hediyesi

MHP Lideri Bahçeli’yi en ilginç hediye il başkanından geldi. Kısa bir süre önce hayatını kaybeden MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner’in yerine Cüneyt Tosuner atandı. Tosuner, göreve gelmesi ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyarette bulundu. Bahçeli’ye eli boş gitmeyen Tosuner, Atatürk’ün, Adolf Hitler’in fotoğrafı ile yapılmış olan montajlı fotoğrafını hediye etti.

Hitler ve KMHP aynı karede yer aldı. Atatürk portresi aslında Hitler’in montajı çıktı. Geçtiğimiz ay geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybeden MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner’in yerine Cüneyt Tosuner atandı. Tosuner, yapmış olduğu açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiri ve Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın bildirimi ile MHP Manisa İl Başkanı olarak atandığını bildirdi.

Kendisini göreve layık gören Bahçeli’ye saygı ve şükranlarını sunduğunu söyleyen Tosuner, “Bugün, ‘Bismillah’ deyip teslim aldığımız bayrağı yere düşürmeden, kirletmeden ve lekeletmeden götürebildiğimiz yere kadar Allah’ın izniyle götüreceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi, şahsi ikbal kaygısıyla değil milli istikbal ve istiklal bilinciyle bir araya gelen milyonların partisidir. Bu nedenle şahsını davamızın önüne çıkaranlarla değil davasını önde tutanlarla birlikte sonuna kadar yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

SKANDAL FOTOĞRAF

Tosuner, Bahçeli’ye yaptığı ziyaret esnasın bir hediye takdim ederken hediyesini gösterdiği fotoğrafı profil fotoğrafı olarak da güncelledi.

Tosuner, Mustafa Kemal Atatürk’ün, Adolf Hitler’in fotoğrafı ile yapılmış olan montajlı fotoğrafını çerçeveleterek Bahçeli’ye hediye etti.

Söz konusu olan fotoğraf ise şu şekilde:

fkp2-wsxwauzajt.jpeg

fkpqfj5wyaambtq.jpeg

İlginizi Çekebilir

Temmuz’da emekliye yüzde 13 zam

Emekliler temmuz 2024 enflasyon farkı olarak yüzde 13.6 zam alacak. emekli temmuz zammı belli oldu. …

Sınırsız Hosting