Ana Sayfa / Kadınca / Hivda Zizan Alp neci, kim ve nereli

Hivda Zizan Alp neci, kim ve nereli

Oyuncu Hivda Zizan Alp aslen nereli, yaşı, kimdir ve hangi okul mezunu soruları. Camdaki Kız’da Türkan kim, hangi oyuncu oynuyor sorularının yanıtı.

Camdaki Kız dizisi Türkan kim, Hayri’nin eşini kim oynuyor sorusunun yanıtı. Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız, kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor. Son olarak, hikayeye dahil olmasıyla tüm dengeleri değiştirecek olan ‘Türkan’ karakteri diziye katılıyor. Hayri’nin eşi olan Türkan’ı canlandıracak oyuncu da belli oldu.

Kanal D’nin, üçüncü sezonunda da başarısını sürdüren Camdaki Kız dizisi, son dönemde kadrosundan ayrılanlar ve yeni dahil olanlarla gündemde. Geçtiğimiz haftalarda, dizinin ‘Cana’sı Hande Ataizi’nin veda ettiği diziden, son bölümünde de Feride karakterini canlandıran Nur Sürer ayrılmış, Nalan’ın babası Metin rolüyle de Engin Alkan dahil olmuştu.

İKİ YILDIR BİRÇOK OYUNCU DÜŞÜNÜLDÜ

Dizide bu sezon adı geçmeye başlayan, Hayri’nin eşi olan Türkan karakterini kimin canlandıracağı da epeydir merak konusuydu. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; iki yıldır birçok oyuncunun adı geçse de rol, Hivda Zizan Alp’in oldu.

1-008.jpg

Alp’in canlandıracağı Türkan karakteri, dizinin ana karakterleri Nalan ve Hayri arasındaki ilişkide tüm dengeleri değiştirerek hikayenin kilit isimlerinden biri olacak.

HİDVA ZİZAN ALP NECİ, KİM VE NERELİ

Hivda Zizan Alp Kimdir? Hivda Zizan Alp, 9 Kasım 1993 yılında İstanbul’da dünya’ya gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini doğduğu şehir olan İstanbul’da Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden almış ve mezun olmuştur. Tiyatro ve müzik eğitimi almış ve aynı zamanda dizi oyunculuğu yapmaktadır.

Hivda Zizan Alp Kaç yaşında?
Hivda Zizan Alp, 1993 yılında doğmuş ve 2022 yılı itibariyle 29 yaşındadır.

Hivda Zizan Alp Nereli?
Hivda Zizan Alp, İstanbul’da doğmuş ve büyümüştür.

Hivda Zizan Alp Kimdir?
Hivda Zizan Alp, 9 Kasım 1993 yılında İstanbul’da dünya’ya gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini doğduğu şehir olan İstanbul’da Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden almış ve mezun olmuştur. Tiyatro ve müzik eğitimi almış ve aynı zamanda dizi oyunculuğu yapmaktadır. Dizi oyunculuğuna 2014 yılında Yeşil Deniz dizisinde başlamış ve aynı sene Fi dizisinde Ada karakterini canlandırmıştır.

Hivda Zizan Alp Hangi Dizilerde Oynadı?
Rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları

5. Frank / Guillaume – 2014

Rol Aldığı Diziler

Sana Söz (Nazlı, TV Dizisi 2021)

Sefirin Kızı (Elvan Efeoğlu, TV Dizisi 2019-2021)

Fi (Ada, 2017)

Yeşil Deniz (Arife, 2014)

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting