Ana Sayfa / İlginç / Hızır’ı kim kaçırdı (EDHO 55. bölüm)
EDHO 55. BÖLÜM

Hızır’ı kim kaçırdı (EDHO 55. bölüm)

55. bölüm EDHO yaşanacaklar. Hızır’ı kim kaçırdı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da. Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz yeni bölüm 55. bölüm EDHO, Hızır ve Hızır Ali’yi kim kurtaracak sorusu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. son bölüm dün akşam soluksuz izlendi. Yaklaşık bir aydır ara veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile hasret gideren EDHO hayranları, dört gözle bekledikleri yeni bölümde meydan gelen gelişmeleri yakından takip etti ve gözlerini kırpmadan izlediler. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Suzi, Hızır’ı kendisine yapılacak suikast konusunda uyarırken Özer’i öldürdükleri için masanın yeni düşmanı CIA olmuştur. Hızır ve oğlu, kendilerine kurulan tuzak ile etkisiz hale getirilerek kaçırıldılar. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümde Hızır ve oğlunu CIA mi kaçırdı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. son bölüm ve yaşanan o heyecanlı anlar…

Son bölüm EDHO (Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm) atv yaşanacaklar. CIA, Hızır ve oğlu Hızır Ali’yi kaçırdı. Oktay Kaynarca EDHO’dan ayrılacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. son bölüm dün akşam ekranlara geldi. EDHO hayranları tarafından dört gözle beklenen ve yaklaşık bir aydır yayınlanmayan dizide son bölümde heyecan eksik olmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır, artık CIA ile karşı karşıyadır. Özer’i öldürmeleri sonrasında Hızır ve masadakiler, CIA gibi tehlikeli bir düşman edindiler. İlyas ve arkadaşlarının akşam Suzi ile birlikte eğlence mekanında sabaha kadar eğlenmeleri sonucunda Hızır ve oğlu, korumasız olarak yola çıkarlar. Tam gişeye geldikleri zaman önlerinde duran tırın yavaşladığını görürler. Bir anda başka tırlarla etrafını çevrilen Hızır ve oğlu arabanın içinde kısılı kalırlar. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümün final sahnesinde Hızır ve oğlu arabanın içine atılan bayıltıcı gaz ile etkisiz hale getirilir ve arabanın içinde oldukları halde tırın arkasına bindirilerek kaçırılırlar. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. son bölümü yeniden izlemek isteyenler ve kaçıranlar, izlemeyenler aşağıdaki bağlantı sayesinde seyredebilirler.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır, Ünal Kaplan yerine Özer’i yok ederek CIA ile alenen savaş başlatmıştır. Hızır, Ünal Kaplan yerine Özer’i yok ederek CIA ile alenen savaş başlatmıştır. Özer’in ölümü tahmin edildiği gibi masaya huzur getirmez. Arkasında bıraktığı ortağı Ercüment, kendine yapılan yanlışı kolay kolay kabul etmeye niyeti olmayan CIA’in yeni silahı olacaktır. Bu sürpriz gelişme, zamanla toparlanmaya başlayan masanın, iyiye giden ticareti için bir tehdittir. Hızır’ın gözünü korkutmak ise öyle kolay olmayacaktır. Lider olarak masaya kurulan tuzaklara karşılık vermekte geç kalmaz. Huzur kaçırmak isteyenlere inat birlik beraberlik mesajı vermek adına organize ettikleri gecede adeta düşman çatlatacaklardır. Esra’nın yaptığı yanlışı bir türlü hazmedemeyen İlyas depresyondadır. Evine gitmemesi ve her gün yaşadıklarını unutmak adına kendini dağıtması Çakırbeyli ailesini bunaltır. Her ne kadar ayrılmak istediğini söylese de Esra’yı hala sevmektedir. Handan ve Ceylan’ın yanına sığınan Esra da ne yapacağını bilmez haldedir. Bu duruma son vermek de ailenin toparlayıcısı Meryem’e düşer. Sonunda ikna olan Esra’yı evinde kötü bir sürpriz beklemektedir.

İlginizi Çekebilir

Göçmen kuşlarda kene paniği

Afrika’dan gelen göçmen kuşlarda kene görüldü. kene sezonu açıldı artık kuşlar da kene taşıyor ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting