Ana Sayfa / Sağlık / Hızlı boy uzatan kür tarifi

Hızlı boy uzatan kür tarifi

Boy uzaması için ne yemeli, hızlı boy uzatan karışım nasıl yapılır, Ahmet Maranki boy uzatan kür tarifi. Maranki, katıldığı bir programda kısa boylu çocuğu olan anne-babalar için boy uzatan karışım tarifi verdi. Ahmet Maranki’nin boy uzatan karışım tarifinde kullanılan malzemeleri yazının devamında bulabilirsiniz.

Hızlı boy uzatan karışım tarifi ve etkili boy uzatma teknikler, yenmesi gerekenler. Ahmet Maranki boy uzatan kür tarifi ve malzemeleri.

Beslenme ve egzersiz gibi konularda yaşanan eksiklikler de, boy uzunluğunu doğrudan etkileyen faktörler arasındadır. Bu nedenle çocuğunuzun boyunun uzaması için doğru gıdalarla beslendiğinden ve gerekli egzersizleri yaptığından emin olmalısınız. Bu konuda birçok bitkisel tedavi uzmanı boy uzattığını belirttikleri çeşitli karışımlar öneriyor. Bu karışımlar aslında doğrudan boy uzatmaya yönelik olmasa da, vücudun normal değerlerine kavuşmasını ve böylece boyun doğal olarak uzamasını sağlayabiliyor. İşte boy uzatma kürleri dediğimiz bu karışımlardan bir tanesi

Bitkisel tedavi uzmanı Ahmet Maranki, televizyon ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programlarına konuk olmaya devam ediyor. Maranki, katıldığı bir programda kısa boylu çocuğu olan anne-babalar için boy uzatan karışım tarifi verdi. Ahmet Maranki’nin boy uzatan karışım tarifinde kullanılan malzemeleri yazının devamında bulabilirsiniz.

Ahmet Maranki Boy Uzatan Karışım

Malzemeler:

  • 100 gr. keçiboynuzu tozu
  • 50 gr. çemenotu tohumu
  • 100 gr. üzüm çekirdeği tozu
  • 50 gr. keten tohumu yağı
  • 3-4 adet karanfil
  • 50 gr. ginseng
  • 100 gr. esmer buğday unu
  • 100 gr. polen
  • 1 kg. kestane balı

Ahmet Maranki şöyle diyor:

“Malzemelerin hepsini derin bir kaba koyup, macun haline gelene kadar karıştırıyoruz. Elde edilen macunu, çocuklarınıza sabah akşam birer tatlı kaşığı yedirdiğinizde, vücuttaki mikropları yok ediyor ve vücudun mineral ve vitamin eksikliğini tamamlıyor. Bu sayede kemik gelişimi ve boy uzaması açısından beden normale dönüyor ve boy uzaması başlıyor.”

İlginizi Çekebilir

Hastane onaylı randevu nasıl?

Onaylı hastane randevusu ne nasıl alını? MHRS onaylı randevu. Hastaneler onaylı randevu sistemi nasıl çalışıyor. …

Sınırsız Hosting