Ana Sayfa / Spor / Hollanda’da Toprak Razgatlıoğlu zafer kazandı

Hollanda’da Toprak Razgatlıoğlu zafer kazandı

Ünlü motosiklet yarışçısı Toprak Razgatlıoğlu, Hollanda’da zafere uzandı. ROKiT BMW takımının yıldız pilotu Toprak Razgatlıoğlu, TT Assen Pisti’nde muhteşem bir geri dönüş yaparak Hollanda etabını kazandı. Alvaro Bautista ikinci, Remy Gardner ise üçüncü oldu.

Hollanda’ da Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nda birinci oldu.

Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın Hollanda ayağında muhteşem bir zafer elde etti.

TT Assen Pisti’nde düzenlenen yarışa, dokuzuncu sıradan başlayan Toprak Razgatlıoğlu, mücadelenin hemen başlarında gösterdiği üstün performansla altıncı pozisyona yükseldi.

İlk üç turda Jonathan Rea, Nicolo Bulega ve Andrea Locatelli’yi arkasında bırakan Razgatlıoğlu, üçüncü sıraya yerleşti. Yarışın sonuna doğru kalan 16 turda, Remy Gardner’ı da geçmeyi başaran Toprak, ikinci sıraya oturdu. Geçtiğimiz yılın şampiyonu Alvaro Bautista’yı sıkı bir takip sonucu geçen Razgatlıoğlu, yarışın üçte birlik kısmında liderliği ele geçirdi.

Yarışın devamında yağmurun başlamasıyla öne çıkan 7 motosikletli bir grup içinde yer alan Razgatlıoğlu, 9 tur kala dördüncü sıraya geriledi.

Ancak yağmurun dinmesi ve pistin kurumasıyla son beş turda tekrar liderliği ele geçiren Razgatlıoğlu, yarış sonuna kadar Bautista ile olan mücadelesinde üstünlük sağlayarak birinciliği korudu ve zirvede yer almayı başardı.

Bu başarılı sonuçla Toprak Razgatlıoğlu, toplam puanını 117’ye yükselterek genel klasman içerisinde ikinci pozisyona ilerledi.

İlginizi Çekebilir

Ankaraspor-Nazillispor maçı şikeli mi?

Ankaraspor-Nazillispor maçında şut ible çekilmedi maçta şike yapıldığı öne sürüldü. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta dün …

Sınırsız Hosting