Ana Sayfa / Kadınca / Hostese oje yasak, ruj serbest (THY)

Hostese oje yasak, ruj serbest (THY)

Hostesler artık kırmızı ruj kullanabilir THY’de yeni düzenleme yolda. THY’de hostesler için oje yasağı sürürken kırmızı rujun önü açılabilir yeni üniformalar ve yeni imkanlar gündemde. Türk Hava Yolları’nda, hizmetin önüne geçebileceği düşüncesiyle istenmeyen kırmızı ruj, yeni kıyafetler nedeniyle yeniden gündemde.

Hostesler için yasak ve serbest olan aksesuar ve makyajlar. Türk Hava Yolları’nda (THY) kırmızı ruj yeniden serbest kalabilir! Krımızı rujun önü açılabilir THY hostesleri için.

Kabin memurlarının yeni üniformalarıyla uçmaya başlamalarıyla, kırmızı ruj yeniden gündemde.

HOSTESLERE KIRMIZI RUJ NEDEN YASAK?

Hürriyet’ten Uğur Cebeci’nin haberinde , ünhformadaki ağırlıklı renklerden birinin kırmızı olduğu ve bu nedenle bugüne kadar kırmızı ruj sürülmesini istemeyen şirketin kararını gözden geçirdiği belirtildi.

Kabin memurlarından çok hizmetin öne çıkması nedeniyle pastel renklerin tercih edildiği THY’de, yeni üniformalarla kırmızı rujun çok iyi olabileceği düşüncesi öne çıktı.

Haberde, oje konusunda ise bir karar verilmediği kaydedildi. Merak edilen, kırmızı ruj kullanıldığında kırmızı ojeye izin verilip verilmeyeceği

İlginizi Çekebilir

En büyük dudaklı kadın çene dedi

Dünyanın en büyük ve en kalın dudağına sahip olan kadın yeni bir akım başlattı. dünyannı …

Sınırsız Hosting